Miercuri 24 Aprilie

Vlăduța Lupău dezvăluie ce va face cu banii de la botezul fiului ei. Artista se gândește la o achiziție de sute de mii de euro!


Vlăduța Lupău a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii pe care i-a strâns la botezul lui Iair. Cântăreața are planuri mari pentru fiul ei, pentru care a organizat o petrecere de botez grandioasă. La petrecere au fost invitate aproape 700 de persoane, printre care și vedete. 

Așadar, artista spune că s-a consultat cu soțul său, Adi Rus, dar bineînțeles, au cerut părerea și altor părinți, așa că împreună au decis să investească banii respectivi într-un apartament în Dubai, imobil de care Iair se va bucura atunci când va crește.

După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Reamintim că anterior, Vlăduța a spus că își va îmbrăca fiul de la second-hand, lucru care a atras critici. Artista declarase că vrea să îi transmită copilului că nu i se cuvine totul și că trebuie să muncească dacă își dorește ceva.

Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!”, a declarat artista pentru VIVA!.

Comentarii Facebook