Cele mai norocoase zodii în luna octombrie. Susținute de Mercur, care traversează semnul Balanței, vor avea noroc triplu!


Contextul astrologic al lunii octombrie este unul mult mai bun și mai dinamic decât al lunii septembrie, iar unele zodii vor câștiga mult mai bine de pe urma muncii lor. Cele mai norocoase zodii în luna octombrie 2022 vor fi susținute atât de Mercur, care va traversa semnul Balanței, cât și de Saturn, care își încheie și el mișcarea retrogradă în zodia Vărsătorului.

Zodia Taur, vremuri prielnice

Nativilor Tauri le merge de minune în luna octombrie, nu doar pentru că sunt muncitori și organizați și au tot timpul bani, ci pentru că știu să profite de vremurile bune. Așadar, cine este ambițios și are planuri multe trebuie să știe că va fi ajutat din plin de energia lui Mercur. Marele astru al negoțului și al profitului revine la mișcarea directă, după o lungă retrogradare în luna septembrie, și intră în zodia Balanței din data de 10 octombrie, ceea ce va fi de bun augur pentru nativii Tauri. Cea de-a doua jumătate a lunii octombrie le aduce Taurilor mai mulți bani și mai multe șanse să își pună în aplicare planurile, oricât de costisitoare ar fi. Unii dintre ei se pot gândi inclusiv la achiziția unei case și vor avea succes!

Zodia Rac, energie profitabilă

Racilor le merge foarte bine în octombrie după întâlnirea cu Luna plină din data de 9. În această zi, Luna plină va fi în zodia Berbec, ceea ce dă un impuls tuturor planurilor pe care le au nativii Raci. Cei care își doresc acum un loc de muncă sau un post mai bun, o avansare, o negociere de salariu vor fi susținuți de energia Berbecului, iar Luna plină îi va ajuta să ajungă la o negociere profitabilă pentru ei. Pe de altă parte, contextul astrologic din octombrie este benefic pentru zodia Racului și din punct de vedere al sănătății. Cei care se confruntă cu probleme medicale mai vechi vor găsi un medic specialist care îi va îndruma pe calea cea bună.

Zodia Scorpion, eclipsă cu noroc

Prima eclipsă din toamna aceasta va fi în zodia Scorpionului, iar influența ei poate fi norocoasă pentru nativii zodiei. Eclipsa parțială de Soare din data de 25 octombrie se va petrece în ziua în care va fi Luna nouă în Scorpion. Așadar, ea încurajează și favorizează tot felul de planuri noi, schimbări, începuturi prielnice și chiar relații noi de dragoste. Influența eclipsei se resimte în cea de a doua jumătate a lunii octombrie și va fi mai puternică în cele 5 zile imediat după eclipsă. Scorpionii vor aduna bani, poate vor primi și bonusuri la care nu se așteaptă, și vor putea începe noi proiecte legate de pasiunile lor, legate de tehnologie și modernizarea casei, scrie Libertatea. 

Comentarii Facebook