Zodiile de Pământ. Cum se manifestă pe toate planurile: dragoste, bani, carieră, sănătate!


Cele 12 zodii sunt fiecare influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa. Zodiile de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn. Iată cum se manifestă zodiile de pământ pe toate planurile: dragoste, bani, carieră, sănătate!

Acești nativi sunt caracterizați de stabilitate, disciplină și autocontrol. Sunt persoane care dacă își propun ceva, nu renunță până nu-și duc planul la capăt. Energia lor solidă le permite să-și stabilească obiective pe termen lung, pe care le îndeplinesc de fiecare dată.

Cum sunt caracterizate zodiile de pământ

Persoane disciplinate și raționale, Taurii, Fecioarele și Capricornii se bazează întotdeauna pe stabilitate, datorită elementului principal care îi definește și anume pământul.Fiind elementul care se mișcă cel mai lent, zodiile de pământ sunt cele mai rezistente la schimbare și reușesc să se adapteze oriunde. Cei aflați în zodii de pământ sunt de obicei orientați către sectorul de afaceri sau cel financiar și au rezultate de excepție pe aceste planuri. Ei reușesc adesea să atingă succesul, deoarece știu să-și urmeze planurile cu meticulozitate.

Elementul Pământ înseamnă un fundament solid, stabilitate și fertilitate. Pământul vorbeşte despre universul fizic, palpabil, despre rădăcini, familie şi cămin. Pe de altă parte, Pământul înseamnă constanță, rezistență, putere și creație. Pe de altă parte, Pământul poate fi și arid, sterp, atunci când nu este lucrat și udat, când nu este îngrijit.

Zodiile de Pământ. Dragoste

În relații, zodiile de pământ sunt parteneri de încredere și se lasă întotdeauna conduși de sentimente. Pentru nativii din zodiile de pământ, atracția fizică este foarte importantă. Chiar dacă nu-și aleg partenerii numai după aspect, chimia pe care o simt alături de partener este primordială în relație.

Zodiile de Pământ. Bani

Pe plan financiar, zodiile de pământ apreciază luxul și confortul și fac mereu economii pentru a-și cumpăra lucruri de calitate. Chiar dacă se răsfață, nativii zodiilor de pământ sunt disciplinați și meticuloși atunci când vine vorba de cheltuieli și pun bani deoparte și pentru lucruri serioase.

Zodiile de Pământ. Sănătate

Zodiile de pământ au întotdeauna o rutină bine stabilită. Reușesc să se organizeze bine și să doarmă în fiecare noapte câte opt ore. Din punct de vedere al fitness-ului, nativii zodiilor de pământ își găsesc câteva antrenamente pe placul lor și nu le schimbă prea des. Sunt adepții activităților unde pot progresa rapid, precum yoga, alergarea sau ridicarea greutăților.

Zodiile de pământ. Echilibru

Uneori, zodiile de pământ tind să rămână blocate în anumite tipare și comportamente care nu le fac bine. O rutină stabilă este soluția perfectă atunci când nativii acestor zodii trec printr-o perioadă agitată. De asemenea, ceea ce îi poate ajuta să găsească un echilibru este angajarea în diferite hobby-uri și activități care să-i mențină în formă, scrie wowbiz. 

Comentarii Facebook