Zodiile de bărbați care înșală cel mai mult. Fii precaută, pentru ei „una-i mama la copii și alta-i pofta inimii”


Fidelitatea este unul dintre cele mai controversate subiecte ale naturii umane. Puține întâmplări surprind la fel de bine drama existenței umane, precum o face fidelitatea. Lacrimi, dezamăgire, regret, furie. Înșelarea ne distruge încrederea în parteneri, dar și în noi. Astrele spun că unii nativi ai zodiacului, sunt mult mai predispuși să înșele. Pentru ei, o femeie este protectoarea familiei, iar alta obiectul seducției. 

Cu aceste zodii de bărbați trebuie să ai mare grijă, pentru că ei sunt cei care înșală cel mai mult. Chiar dacă și-au ales deja o parteneră, se lasă adesea seduși de ce văd „în curtea vecinului” și nu prețuiesc ce au. 

Capricorn

Pentru bărbații Capricorni lucrurile par adesea mult mai complicate decât sunt. Acești nativi nu sunt niciodată mulțumiți totalmente de viața pe care o au, de aceea caută să compenseze acest lucru prin schimbarea partenerei. Capricornii te seduc ușor prin duritatea caracterului lor, deși par a fi oameni pe care te poți baza, fii pregătită pentru dezamăgire. 

Adesea, acești bărbați promit mai multe lucruri, decât fac. Acest aspect se referă și la fidelitate. Durează ani de zile până aceștia își aleg o parteneră pentru care să fie cu adevărat fideli. Este important să discuți din timp acest subiect cu ei, unii nativi ai zodiacului efectiv nu vor să fie fideli. În acest context, este mai bine să știi ce te așteaptă.

Berbec

Pentru bărbații Berbeci lucrurile sunt foarte simple. Dacă le place de cineva, nu văd de ce nu ar face tot posibilul să-și urmeze instinctul. Acești nativi nu sunt cunoscuți pentru cumpătul lor, mai ales în sfera sexuală. Astfel, ei vor avea cu greu o relație stabilă, până când ajung la maturitate pe plan sentimental. 

Acești nativi te copleșesc cu multă atenție, înainte să te îndrăgostești. Însă, treptat interesul lor poate să scadă. Secretul este să nu te lași copleșită, până la urmă marea iubire din viața ta, trebuie să fii chiar tu, nu altcineva. O încredere în propria persoană crescută, te va ajuta să eviți dramele în relații.

Vărsător

Nativii Vărsători sunt surpriza acestei liste, pentru că ei sunt și unii dintre cei mai devotați parteneri. Totuși, ei pot face lucruri necugetate, doar pentru a simți adrenalina de moment. Acest fapt se aplică și în relații. Chiar dacă oferă toată atenția și dragostea partenerei lor, își găsesc timp și pentru o mică aventură sau mai multe. 

Comentarii Facebook