VIDEO - „House of the Dragon”, cea mai urmărită premieră a HBO. Primul episod, vizionat de peste 9 milioane de spectatori


Primul episod al noului serial din universul Games of Thrones a avut o audiență atât de mare încât a devenit cea mai urmărită premieră din istoria companiei. 

Primul episod din  House od the Dragon în Statele Unite a fost urmărit de 9,286 milioane de spectatori, ceea ce-l face să devină automat cea mai urmărită premieră din istoria rețelei. Conform HBO, serialele difuzate în ziua și la ora la care a debutat House of the Dragon aveau, în mod normal, doar 20% - 40% din audiența acestuia. 

House of the Dragon are parte de un debut cu mai mulți spectatori decât Games of Thrones, însă, este încă departe de nivelul maxim atins de acesta, de peste 29 milioane de spectatori pentru ultimul episod.  Premiera noului serial nu a fost lipsită de probleme. Unii dintre abonați, în  special cei care folosesc dispozitivele Fire TV pentru streaming, nu au putut urmări în condiții normale primul episod. 

Din septembrie, House of the Dragon va avea concurenţă pe nişa sa. Amazon Prime Video va lansa pe 2 septembrie serialul Lord of the Rings: The Rings of Power.


Comentarii Facebook