Mihai Trăistariu o atacă pe Antonia: E frumoasă, dar atât


Mihai Trăistariu a ajuns să o atace și pe Antonia, despre care a spus că nu are voce și că are concerte numai pentru că este frumoasă.

Mihai Trăistariu este renumit pentru revolta pe care o manifestă la adresa industriei muzicale, pentru că nu este apreciat talentul, ci modul în care artiștii se promovează.

Fostul reprezentant al României la Eurovision mai crede că sexul vinde și în muzică, iar artistele frumoase au mult de câștigat.

Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel...”, a spus Mihai Trăistariu. 

Mihai Trăistariu a șocat și el în repetate rânduri în ultimii ani. A pozat de multe ori numai în chiloți, iar acum promovează o rețea care oferă conținut dedicat adulților.

Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, spunea Mihai Trăistariu, despre activitatea sa pe OnlyFans.

Comentarii Facebook