VIDEO - Culiță Sterp vrea să „își spele păcatele” după accidentul din Cluj-Napoca. S-a întors la Cluj pentru acte de caritate


Cântărețul Culiță Sterp s-a apucat de acte de caritate ca să „își spele păcatele”, spun unii internauți, după ce în urmă cu o lună s-a urcat băut și drogat la volan și a produs un accident în centrul municipiului Cluj-Napoca, accident de la care a fugit în urma impactului cu un autoturism care circula regulamentar.

„Să le facem o bucurie copiilor care nu au părinți lângă ei”

Manelistul a ales să arate că „s-a căit” și s-a întors la Cluj pentru a le face o bucurie copiilor de la Casa de copii de tip familial „Lukas” din Turda, îndemnându-i și pe urmăritorii săi să-i ajute pe aceștia. „Au cheltuieli foarte mari doamnele cu ei, mai ales de când s-a scumpit gazul și curentul”, a spus acesta într-un video publicat pe pagina sa de Facebook. 

Manelistul a confundat mall-ul la care i-a dus pe cei mici, iar câteva secunde mai târziu, l-a confundat me Moș Nicolae cu Moș Crăciun, arătând că atenția și memoria nu sunt punctul lui forte. „Mergem cu nişte copii frumoşi la mall. Suntem aicea la Iulius, adică la Polus și mergem un pic cu ei să le cumpărăm ceva de Moș Nicolae, de fapt a trecut Moș Nicolae, e Moș Crăciun acuma. Vă îndemnăm și pe voi, dacă aveți buna plăcere și vreți, să îi ajutați și voi cu ceva de luna cadourilor, ăsta-i scopul acestui vlog să vă îndemnăm să-i ajutați și voi și nu doar pe ei, ci pe toți copiii care au nevoie acum și nu au părinți lângă ei”, a spus Sterp în videoul publicat pe pagina ssa de Facebook. 

Întâlnirea cu copiii de la Casa „Lukas” a fost emoționantă pentru cântăreț. Cei mici l-au luat  în brațe în momentul în care l-au văzut și s-au bucurat apoi de cumpărături împreună cu el. După cumpărături, artistul i-a dus pe copii la masă, iar mai apoi au vizionat un film împreună. 

La final, artistul i-a îndemnat pe urmăritorii săi să facă o faptă bună și să-i ajute și ei , la rândul lor, pe copiii de la Casa „Lukas” din Turda. „Vă îndemn și pe voi să îi ajutați cu cât puteți pt că au cheltuieli foarte mari doamnele cu ei, mai ales de când s-a scumpit gazul și curentul!”, a mai adăugat acesta. 

Citește și: „Am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție”. Culiță Sterp, prima declarație după accidentul din Cluj


Comentarii Facebook