Ciprian Marica e iarăși pe val, ca pe vremea escapadei cu prosopul de la Cluj. Ce achiziții a făcut


Ciprian Marica trăiește a doua tinerețe și o face pe picior mare. Fostul atacant are o pasiune pentru autoturismele de lux, dar și pentru ceasurile de firmă, în colecția lui aflându-se obiecte care valorează sute de mii de euro.

Ciprian Marica investește în echipa Farul, alături de Gheorghe Hagi. El se ocupă nu numai de club și de sportul care i-a pus ”pâine pe masă”, ci și de imaginea personală. Ex-atacantul atrage frumusețile autohtone super achizițiile pe care le face. Recent, aproape de parcul Herăstrău, a fost văzut într-un Range Rover Vogue, ultimul model, în valoare de 105.000 de euro. 

Paparazzi au putut să fotografieze superbul ceas pe care îl avea la mână. Este vorba despre un Audemars Piguet Grand Prix, ediție limitată, pe care ar fi dat 57.000 de euro. 

Ciprian Marica are o iubită discretă, după mega escapada de la Cluj

Ciprian Marica este într-o relație cu Ioana Marcu, o tânără care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au doi copii și l-a iertat pentru scandalul omoros de la Cluj.

Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Ciprian Marica.

Imaginile cu Marica în prosop prin hotel au apărut în 2020

Au trecut doi ani de când un banal ”prosop” înfășurat în jurul taliei unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români a devenit vedetă în mediul online. 

Potrivit informațiilor apărute, la acea vreme, în presa locală, fotbalistul a avut o aventură cu nimeni alta decât soția prietenului său, iar înregistrarea video surprindea momentul în care cel înșelat îi confrunta pe cei doi. Cu toate că video-ul a fost dat publicității, sub protecția anonimatului, acum aproape 12 luni, se pare că incidentul ar fi avut loc undeva în anul 2019. Scandalul iscat a fost uriaș, Ciprian Marica ajungând chiar să depună o plângere la Poliție, pentru violarea vieții private, în încercarea de a descoperi cine încercase, de fapt, să îi facă rău. Apele păreau că se linișteau, câteva săptămâni mai târziu, când sportivul posta un mesaj, pe paginile sale de social media, în care își recunoștea greșeala și își cerea scuze familie și în special iubitei sale, Ioana.

marica_0-1.jpg

Comentarii Facebook