”Viața voastră nu e atât de palpitantă ca a mea”. Mesajul transmis de Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, celor care o critică


Oana Monea este acuzată că a uitat de unde a plecat și că ar fi ascuns trecutul ei în cadrul reality show-ului Insula Iubirii.

Ispita Oana Monea nu a suportat criticile și a reacționat pe Instagram, după ce a fost acuzată că a uitat de unde a plecat și că îi e rușine de trecutul ei.

Oana a spus că a lucrat ca poștaș în liceu și că a avut un look diferit, dar nu a vrut să ascundă aceste lucruri.

Lucrurile astea nu le-am ascuns pe parcursul emisiunii, doar că nu au fost difuzate pe parcursul emisiunii pentru că nu viața noastră, a ispitelor, era cea interesantă acolo, nu despre noi era vorba. Deci, nu am uitat nicio secundă cine am fost și ce am făcut cu viața mea și cât am muncit ca să ajung aici, așa că nu vă mai faceți conturi false ca să-mi trimiteți mesaje, pentru că eu știu foarte bine cine am fost și nu îmi este rușine cu ce am fost, pentru că a fost parcursul meu în viață”, le-a transmis Oana Monea celor care o acuză că a uitat de unde a plecat.

Ispita nu s-a lăsat fără a-i înțepa și ea pe cei care o acuză.

Voi aveți foarte mult timp liber, asta înseamnă că viața voastră nu este atât de palpitantă ca a mea și se pare că există și o invidie acolo. Repet, nu am uitat de unde am plecat”, a adăugat ispita de la Insula Iubirii.

Comentarii Facebook