VIDEO. Femeia care s-a „căsătorit” cu Turnul Eiffel în 2007, are mai nou o relație cu un gard: „Forma care îmi place cel mai mult”


Femeia care a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Turnul Eiffel în urmă cu mai bine de 10 ani face furori din nou pe internet. Nebunia nu s-a oprit acolo, căci aceasta a postat un videoclip în care vorbeşte despre sentimentele pe care le poartă unui gard. 

Erika LaBrie a devenit cunoscută pe reţelele de socializare încă din anul 2007 atunci când s-a căsătorit cu Turnul Eiffel. Ulterior a devenit protagonista unui serial documentar pe TLC în care a vorbit pe larg despre atracţia ei pentru obiectele neînsufleţite. În prezent se pare că şi-a găsit un alt „partener”. În clipul postat pe reţelele de socializare, femeia poate fi văzută mângâind și urcându-se pe un gard de culoare roşiatică şi vorbind cu bucurie despre atracţia pe care o simte faţă de respectivul obiect, potrivit The Sun. 

Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici. Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine, deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor”, a spus ea înainte de a adăuga că „se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui”.

Erika LaBrie se identifică ca fiind o persoană care simte sentimente romantice și sexuale pentru obiecte neînsuflețite. Recunoaşte că părerile oamenilor au fost mereu împărţite în ceea ce o priveşte, dar susţine că nu o deranjează să fie diferită.

Internauţii nu au rămas impasivi şi au umplut secţiunea de comentarii împărtăşindu-şi părerea şi sentimentele despre dragostea ciudată pe care o poartă femeia unui obiect extrem de banal, dar atât de neobişnuit: „Clipeşte de două ori dacă ai nevoie de ajutor. Nu înţeleg ce se întâmplă”. „Mă simt inconfortabil doar privind...parcă sunt un martor neintenţionat la un moment privat care aparţine unui străin, dar totuşi...nu sunt şi totul e public”. 

Comentarii Facebook