Două zodii care vor avea un început de iulie fabulos. Norocul triplu va pătrunde în viața acestor nativi


Luna iulie vine cu vești extraordinare pentru doi nativi ai zodiacului. Acești norocoși vor avea parte de un început de lună fabulos. Startul lunii vine cu o veste extrem de bună pentru ei. Ei vor avea parte de un start de lună cu o veste fenomenală. 

Leu

Leii vor avea un început de iulie fabulos. Acești nativi au parte de succes pe toate planurile. Cei care sunt într-o relație se gândesc să facă pasul cel mare, iar cei care nu se află într-o relație își vor întâlni sufletul pereche. Și pe plan profesional le merge extrem de bine. Se anunță câștiguri și promovări mari în grad la locul de muncă. Au parte de un start de lună cu vești minunate. Astrele le deschid drumuri noi pentru realizarea viselor. Trebuie însă să fie atenție la energiile negative din jur, sunt oameni care-i trag în jos. Leii nu trebuie să uite că mai bine decât ei, nimeni nu știe ce își doresc cu adevărat. 

Subconștientul va juca un rol esențial în înțelegerea unor tulburări organice, sufletești, spirituale și psihice. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea premisele unor reprezentări nerealiste în legătură cu un ipotetic câștig sau cu un beneficiu material. Din 1 iulie, după ora 3:40′, Luna va traversa zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal tărie de caracter, voință fermă, ambiție și capacitate de mobilizare rapidă pentru a-și atinge un scop, indiferent de gradul lui de dificultate.

Fecioară

Fecioarele vor avea un început de iulie fabulos. Ei vor avea parte de o moștenire mare sau un câștig la Loto. Nu vor mai simți lipsa banilor. Pe plan amoros le merge bine, se vor gândi să facă un copil, iar viața lor se va schimba radical de luna viitoare. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, relațiile de prietenie vor evolua sub semnul major al Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care va privi cu prioritate sentimentele și atașamentele nativilor față de unul sau mai mulți apropiați alături de care desfășoară o viață socială alcătuită din preocupări comune sau alături de care se regăsesc pe aceleași coordonate de gândire, gusturi, înclinații și plăceri.

În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va introduce o nuanță de autoiluzionare, de nesiguranță, de proastă evaluare a unei relații parteneriale. Astrele însă zic să nu vă dezamăgiți, o ușoară cădere vă va propulsa către adevăruri neștiute, ignorate. Acest pas va fi doar o nouă treaptă pentru dezvoltarea personală a Fecioarelor. 

Comentarii Facebook