Vedeta care își lasă soțul să calce strâmb: ”Dacă eu nu aflu, e treaba lui!”


Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au o căsnicie fericită, dar și mai relaxată decât a altora. Bruneta a făcut declarații care pe mulți îi uimesc. Iată ce a mărturisit aceasta!

La vârsta de 37 de ani, Andreea Tonciu se prezintă ca o femeie sigură și nu tremură dacă soțul ei o înșeală.

”Bărbatul meu dacă mă înșeală, băi... dacă eu nu aflu, e treaba lui”, a mărturisit vedeta în cadrul podcast-ului moderat de Jorge.

Aceasta a spus că l-a prins pe Daniel Niculescu vorbind cu o altă femeie și a ieșit un mare scandal.

Bruneta a menționat că a descoperit conversațiile dintre femeia respectivă și Daniel Niculescu abia după o lună de la întoarcerea din vacanță, atunci când a decis să examineze telefonul bărbatului ei pentru prima dată.

Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu ăsta. Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleză mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a povestit ea.

img (1).jpg

Comentarii Facebook