Miercuri 24 Aprilie

Vărsător, 4 februarie - Zodiacul zilei de naștere


Vărsător, 4 februarie - Zodiacul zilei de naștere - Rareori oamenii născuţi în această zi fac un lucru în mod direct. Din cauza ne-convenţionalismului, uneori nu lasă o impresie sclipitoare în privinţa intelectului, dar în realitate au propria lor modalitate neobişnuită de a acţiona. Unii dintre ei îşi dau repede seama că nu văd lumea în acelaşi fel ca alţii şi reacţionează printr-un comportament pe cât de straniu şi-l doresc. Alţii încearcă să fie excesiv de direcţi, însă de obicei eşuează, sfârşind ca un dop rotund într-o gaură pătrată. Cei mai fericiţi sunt aceia care se poartă firesc şi nu se bizuie prea mult pe aprobările sau aclamaţiile altora.Modalitatea în care trebuie să facă lucrurile în felul lor poate fi atât amuzantă, cât şi alarmantă. Pentru a îndeplini cele mai simple sarcini, se folosesc adesea de metodele cele mai complicate. Ar putea fi denumiţi "nepractici" sau chiar "perverşi", dar în mod ciudat aceste metode par să acţioneze în cazul lor. De exemplu, pot avea un sistem de fişare a informaţiilor sau de programare a întâlnirilor care i-ar zăpăci pe alţii, totuşi sunt capabili să găsească foarte repede datele de care au nevoie şi să controleze situaţia. în sistemul lor neobişnuit de cunoaştere, "faţa" poate fi "spate", "dreapta" poate fi "stânga" şi aşa mai departe. Unii dintre ei pot dovedi chiar un grad de sinestezie - percep sunetele ca pe nişte culori, culorile ca sunete, cuvintele ca forme şi îşi pot aminti fapte şi numere prin asociaţii vii.

Deşi nu întotdeauna sunt eficienţi în cadrul limitelor unui sistem preexistent de reguli, pot fi extrem de eficienţi în atingerea unor obiective pe termen lung, mai ales atunci când au posibilitatea de a-şi organiza mediul de muncă. Pot lucra bine alături de alţii, dovedesc calităţi umane profunde şi în general sunt admiraţi pentru sinceritatea lor. Deşi rareori ajung conducători, sunt fericiţi să fie în centrul acţiunii şi se comportă bine în situaţii de criză.

Vărsătorul născut în 4 februarie deține multă energie

Se plictisesc cu uşurinţă şi, dacă petrec mult timp singuri, încearcă de obicei să se ocupe de multe hobby-uri, proiecte şi activităţi. O parte a motivului pentru care sunt atât de activi este că trebuie să petreacă mult timp desfăcând nodurile pe care le-au înnodat fără să-şi dea seama. De asemenea, tind să se întoarcă des din drum sau chiar să ia totul de la început.

De obicei, deţin multă energie, cu care îşi îndeplinesc numeroasele sarcini; totuşi, e posibil să nu-şi dea seama cum ar putea să-şi călăuzească puterile în modul constructiv cel mai direct. Frecvent, abordează simultan activităţi diferite, iar prin risipirea de energie ce rezultă de aici nu izbutesc să le termine pe toate atât de satisfăcător pe cât ar dori. în general, cei care învaţă cum să-şi îndeplinească proiectele etapă cu etapă îşi dezvoltă complet diversele potenţiale.

Vărsător 4 februarie - Puncte tari: sincer, energic, amuzant

Vărsător 4 februarie - Puncte slabe: incoerent, nerealist

Vărsător 4 februarie - Numere şi planete

Persoanele născute în ziua de 4 a lunii februarie sunt conduse de numărul 4 şi de planeta Uranus. Cei conduşi de numărul 4 pot fi dificili şi certăreţi şi sunt mai cu seamă sensibili la tachinări sau respingeri cauzate de particularităţile lor; aceste trăsături sunt amplificate la oamenii născuţi în 4 februarie. în generali cei conduşi de numărul 4 nu sunt preocupaţi de acumularea de bogăţii, iar cei născuţi în ziua aceasta nu constituie o excepţie. Guvernaţi de Uranus, indivizii conduşi de numărul 4 pot fi rapizi şi explozivi în modificarea stării de spirit, trăsături amplificate (alături de ne-convenţionalism) la persoanele născute în 4 februarie, deoarece zodia lor, Vărsătorul, este de asemenea guvernată de Uranus.

Vărsător 4 februarie - Sănătate

Adesea, cei născuţi în această zi manifestă un grad de ipohondrie. Pentru unii, descoperirea de noi boli şi interesul faţă de metodele neconvenţionale de tratament pot deveni un fetiş. Majoritatea sunt la curent cu cele mai recente informaţii legate de sănătate şi terapie. Pasiunea lor pentru lucruri recente este asociată şi altor domenii ale vieţilor lor. în prepararea hranei, sunt adesea în căutarea de reţete noi şi combinaţii incitante. Acelaşi lucru este valabil şi în privinţa modului în care abordează exerciţiile fizice şi păstrarea formei, ei dorind să îmbrăţişeze ultimele mode, dacă par interesante. Persoanele născute în 4 februarie trebuie să înveţe să echilibreze aceste aspecte ale vieţilor lor şi să nu ajungă să-şi facă singure rău.

Vărsător 4 februarie - Recomandări

Este preferabil ca unele gânduri să Ie păstraţi numai pentru dumneavoastră înşivă. Perfecţionaţi-vă în intimitate şi lămuriţi anumite lucruri. Excentricităţile de care daţi dovadă sunt încântătoare, dar uneori îi pot irita pe oameni. învăţaţi ca ocazional să râdeţi de dumneavoastră.

Vărsător 4 februarie - Celebrităţi născute în această zi

1988: Carly Patterson - gimnastă americană 1975: Natalie Imbruglia - actriţă şi cântăreaţă australiană 1959: Monica Luisa Macovei - om politic român 1954: Denisa Comănescu - poeta română

1932: Mioara Avram - personalitate de renume a lingvisticii româneşti (d. 2004)

1929: Constantin Piliuţă - pictor român

1918: Ida Lupino - actriţă şi regizoare engleză (d. 1995)

1910: Alfred Mendelsohn - compozitor, dirijor şi pedagog (d. 1966)

1906: Clyde W. Tombaugh - astronom american; a descoperit, în 1930, planeta Pluto

1906: Dietrich Bonhœffer - pastor lutheran, opozant al regimului naţional-socialist (d. 1945)

1906: Eugen Macovschi - biochimist şi biolog, academician român (d. 1985)

1900: Jacques Prevert - poet francez (d. 1977)

1881: Fernand Léger - pictor francez (d. 1955)

1872: Octav Bancilă - pictor român (d. 1944)

1871: Friedrich Ebert - primul preşedinte social-democrat al Republicii de la Weimar (1919 - 1925) (d. 1925)

1809: Vasile Cârlova - poet român (d. 1831)

1799: Almeida Garrett - poet, dramaturg, romancier, orator şi om politic portughez (d. 1854)

1746: Tadeusz Kosciuszko - erou al luptei pentru independenţă naţională în Polonia (d. 1817)

1688: Pierre Carlet de Chambain de Marivaux - dramaturg francez (d. 1763)

Comentarii Facebook