Zodiacul fertilității. Care sunt cele mai fertile zodii


Astrograma arată care sunt cele mai fertile si infertile zodii.

La fel cum corpul unei femei are un ciclu menstrual, asa astrograma personala poate indica fertilitatea unui semn din zodiac. In sustinerea acestui crez a venit si doctorul Eugen Jonas, un psihiatru si astrolog cehoslovac care a redescoperit tainele fertilitatii in astrologie in 1956.

Zodiacul fertilității - Horoscopul zodiilor fertile 

zodiile semi-fertile sunt Taur, Balanta si Capricorn,

zodiile semi-sterile sunt Berbec, Sagetator si Varsator

zodiile sterile sunt Gemeni, Leu si Fecioara.

Zodiac fertilitate - Zodia Rac

Cel mai mare familist dintre zodii este si cel mai fertil dintre toate. Nativul din Rac este un partener sensibil, iubitor, mamos, uneori posesiv datorita grijei si dragoste pe care o poarta celor din jur si isi doreste o familie si un camin echilibrat.

Este un romantic innascut care cauta intimitate si liniste in relatia de cuplu.

Este dispus sa ofere totul dar cere la schimb loialitate, devotament, intelegere, pasiune si incredere. Nativul din rac este profund, pasional, energic iar rolul de parinte i se potriveste ca o manusa.

Zodiac fertilitate - Scorpion

Nativul scorpion este, asa cum ne-am obisnuit, un secretos, un misterios dar si un puternic, un om cu valori, cu principii, loial, romantic, idealist si cu picioarele pe pamant.

Potrivit zodiacului, el este al doilea semn din cele mai fertile iar acest lucru nu ne mira pentru ca Scorpionul este un model adevarat de parinte datorita caracterului sau puternic, a valorilor pe care le sustine, a discretiei de care da dovada si de loialitatea pe care o poarta un suflet fata de oamenii care merita acest privilegiu.

Zodiacul fertilității. Zodia Pesti 

Aceasta zodie de apa ascunde o persoana sensibila, altruista, calma, creatoare, discreta, romantica si care a luat ce era mai bun din toate celelalte 11 zodii dinaintea sa.

Are nevoie de foarte multa dragoste, intelegere, pasiune si siguranta din partea partenerului de viata pentru ca numai un astfel de mediu este unul propice pentru a creste asa cum se cuvine un copil.

Nativul din Pesti este un parinte bun pentru ca stie sa isi iubeasca, sa isi asculte si sa isi incurajeze copiii la fiecare pas din viata lor.

Zodiacul fertilității. Zodia Taur 

Nativul nascut in zodia Taur este fertil, deci poate da nastere multor copii, dar acest lucru nu inseamna ca pentru el a face dragoste vine doar din dorinta de a procreea, ci este, mai inainte de toate, o placere pura.

Taurul este un romantic, un sensibil, un partener de incredere, de nadejde care isi doreste stabilitate, pace si o familie frumoasa. In general, el este un parinte iubitor care isi creste copiii sub propriile principii de viata: dragoste, intelegere, loialitate, munca si perseverenta.

Potentialul fiecare zodii de a avea sau nu copii se regaseste simbolic in astrologie si este stabilit de locul pe care fiecare semn il are in astrograma natala. Descopera care sunt cele mai fertilite si infertile zodii.

Zodiacul fertilității. Zodia Balanta

Pe langa faptul ca este o zodie fertilia, Balanta este si o familista convinsa care stie sa se impuna in fata copiilor dar si sa le ofere tot ce e mai bun.

Pentru acest nativ, nu e nimic mai important decat copiii sai, asa ca va petrece timp modelandu-le frumos caracterul, incurajandu-i sa isi atinga obiectivele, dandu-le lectii importante de viata si, nu in ultimul rand, iubindu-i.

Zodiacul fertilității. Capricorn

Capricornul este ultima zodie dintre cele mai fertile sase semne din astrologia europeana.

El isi doreste sa aiba copii pentru ca le iubeste puritatea, spiritul ludic si libertatea dar, pentru a face pasul cel mare, el trebuie sa fie sigur ca este capabil sa le ofere tot ceea ce sufletele lor isi doresc.

Acest lucru il poate impinge, de cele mai multe ori, spre munca, multa munca.

Comentarii Facebook