Unde lucrează și câți bani câștigă mama Biancăi Drăgușanu, de când s-a mutat în București?


Ce job are mama Biancăi Drăgușanu în București. Mama Biancăi Drăgușanu, Madi Dragoș, s-a mutat din orașul natal Călan, județul Hunedoara, în Capitală. Cu siguranță, femeia și-a dorit să fie mai aproape de fiica și de nepoata sa. Ei bine, aflați că Madi lucrează în fiecare zi și chiar are un salariu destul de bun.

Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu

Ce serviciu are mama Biancăi Drăgușanu în București. Madi a decis să se mute din orașul natal din județul Hunedoara și să se stabilească în București. Mama Biancăi Drăgușanu nu stă degeaba și lucrează zilnic. În vârstă de 61 de ani, Madi Dragoș este consilier la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă din Sectorul 2 al Bucureștiului.

Totuși, a schimbat doar județul pentru că mama Biancăi Drăgușanu nu este străină de acest domeniu. În urmă cu mai mulți ani, Madi Dragoș a lucrat tot la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă Hunedoara-Deva, acolo unde era expert, potrivit spynews.ro.

Ce salariu are mama Biancăi Drăgușanu

Cum am spus mai sus, mama Biancăi Drăgușanu este consilier la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă din Sectorul 2 al Bucureștiului. Cu siguranță, Madi se bucură de serviciul pe care îl are, mai ales că, fiind în București, poate să fie mai aproape de fiica ei. În ceea ce privește salariu, mama Biancăi Drăgușanu se poate mândri cu un salariu motivant.

Suma de bani pe care Madi o primește pe fiecare lună nu este deloc de neglijat. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că mama Biancăi Drăgușanu are un salariu de 5442 de lei.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a confruntat și cu probleme de sănătate. În 2016, Madi a aflat că suferă de cancer de piele şi trebuie să treacă printr-o operaţie foarte complicată, în zona feţei. Deşi exista riscul să rămână desfigurată, Madi nu a avut de ales pentru că operaţia îi salva viaţa.

Comentarii Facebook