5GANG se destramă. Selly a dezvăluit motivul pentru care proiectul se oprește aici: „Nu ne mai regăsim!”


Băieții de la 5GANG au decis să pună punct proiectului care le-au adus celebritatea. Se întâmplă la patru ani de la înființarea trupei, iar cel care a făcut anunțul a fost chiar Selly.

Selly, pe numele lui Andrei Șelaru, a anunțat că ultimul concert 5Gang va avea loc pe 19 septembrie, iar ulterior trupa se va destrăma. Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain erau cei cinci membri ai trupei, după care adolescenții erau înnebuniți. Acum, însă, ei nu se mai regăsesc în acest proiect și au decis să renunțe la el.

Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul concert îl vom avea pe 19 septembrie și ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie și pe care sper să îl vedeți cu toții. A fost un proiect senzațional, pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături. A fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta. Vă iubim pe toți, sunteți extraordinari și vreau să vă spun că ne vedem la film, în decembrie”, a spus Selly pe scenă, în fața mulțimii.

Totodată, el a mărturisit și care a fost motivul care a stat în spatele acestei decizii.

Gândiți-vă că am început acum 4 ani de zile. Gami avea doar 14 ani, eu aveam 16 ani. Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta. Am doborât atâtea recorduri, am scos atâtea piese și chiar nu vrem să îl forțăm mai mult decât este cazul. Am făcut-o cât timp ne-am regăsit în treaba asta și cât timp ne-a venit natural. Acum poate o să mai scoatem una sau două piese, nu știm sigur. Cu siguranță vom scoate filmul, însă cam atât. Nu vrem să facem ceva care să se simtă pentru noi artificial, doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea să facă și el muzică serioasă”, a spus Selly.


Comentarii Facebook