Miercuri 8 Februarie

Un tort făcut la Turda, pentru inaugurarea zborului Cluj-Napoca – Varșovia, a câștigat ”Cake of the Week” - FOTO

 

Un tort realizat de cofetarii din Turda pentru ceremonia de inaugurare a zborului Cluj-Napoca – Varșovia a câștigat competiția ”Cake of the Week”.

 

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj prin evenimentul organizat cu ocazia zborului inaugural pe ruta Cluj-Napoca – Varșovia, din 30 martie 2016, a reușit să învingă alte 40 de aeroporturi în competiția pentru cel mai frumos tort al săptămânii și cel mai frumos salut cu tunurile de apă unde au participat peste 35 de aeroporturi internaționale, în cadrul concursului organizat de www.anna.aero.

 

Astfel, Aeroportul Internațional Cluj a fost desemnat câștigător în cele două secțiuni, iar ANNA AERO a acordat titlul „Cake of the week” (Tortul săptămânii) și „Arch of Triumph” (Salutul cu tunurile de apă) zborului LOT Polish Airlines: Varșovia Chopin - Cluj-Napoca. Ruta Napoca a cumulat 43% din cele peste 7.500 de voturi exprimate în cadrul secțiunii „Cake of the Week”, iar la secțiunea ”Arch of Triumph”, Aeroportul Internațional Cluj a adunat 20% din cele 4.500 de voturi exprimate, reușind să câștige și acest al doilea premiu, conform clasamentului. Puteți să vedeți toate torturile aici.

 

Top zece:

 

1. Cake 21 – LOT Polish Airlines: Varșovia Chopin-Cluj-Napoca , 43% din voturi

 

2. Cake 24 – Qatar Airways: Doha - Birmingham 28% din voturi

 

3. Cake 41 – Blue Air: Iași - Barcelona 7% din voturi

 

4. Cake 6 – Blue Air: București - Birmingham 3% din voturi

 

5. Cake 11 – bmi regional: Munchen - Rostock 3% din voturi

 

6. Cake 17 – Flybe: Birmingham și Edinburgh - Knock 2% din voturi

7. Cake 8 – Blue Air: Iași - Bruxelles 2% din voturi

8. Cake 36 – Wizz Air: Skopje - Bratislava 2% din voturi

9. Cake 37 – Xiamen Airlines: Xiamen - Cebu 1% din voturi

10. Cake 15 – Finnair: Helsinki - Billund 1%  din voturi

   

Lansarea noii rute la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a a avut loc în prezenţa reprezentanților Aeroportului Cluj și ai celor de la LOT Polish Airlines. Sosirea primei aeronave LOT Polish Airlines pe aeroportul clujean a fost întâmpinată cu tunuri de apă și o ceremonie de sărbătorire a primei legături aeriene directe dintre Aeroportul Internațional Cluj şi capitala Poloniei, Varșovia. 

 

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a câștigat și competiția ”Arch of Triumph” (Salutul cu tunurile de apă) de la aterizarea primului zbor al cursei Varșovia Chopin-Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook