Charter Kusadasi la jumătate de preț cu plecare din Cluj - FOTO

 

Vara se apropie cu pași rapizi, iar agențiile de turism se întrec în oferte pentru iubitorii de vacanțe.

 

Agenția de turism Alis Holidays lansează oferte speciale cu sejururi de 7 nopți în Kusadasi – Turcia. Pentru prima plecare din 13 iunie, agenția oferă reducere de 50% din tariful de bază a unui pachet turistic, în faimoasa stațiune turcească. 

 

 

Kusadasi este una dintre cele mai populare destinații turistice de pe coasta Marii Egee a Turciei. Orașul este celebru pentru plajele nisipoase si largi, în care soarele este prezent mai mult de 8 luni pe an. Apele turcoaz care îi scaldă țărmurile, portul cu o capacitate de peste 600 de ambarcațiuni și nenumaratele posibilități de distracție atrag anual milioane de turiști. 

 

 

Fiind situat la sud de Izmir, cel mai mare centru metropolitan din regiune, orașul răsfață turiștii atât cu locații de shopping, bucate autentic turcești cât și cu o explorare istorică și culturală. Aceștia au psibilitatea de a vizita Templul Zeitei Artemis - una din cele 10 minuni ale lumii antice, Moscheea Isabey, castelul bizantin/venețian Kadikalesi și cel mai vechi castel din Kusadasi – Kervansaray. De asemenea, în apropiere se observă cetățile antice Efes, Didyma, Priene și Milet, foarte bine conservate. Pentru religioși, pe Muntele Privighetorilor se află Casa Fecioarei Maria, un loc de pelerinaj important în lumea creștină. 

 

 

Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan oferte promotionale cu reduceri de 50% la cursele charter cu autocarul în Kusadasi. Plecările sunt săptămânale și încep din iunie. Pentru prima plecare din 13 iunie, agenția oferă 50% reducere la un sejur de 7 nopți, HOTEL USLAN 3*- de la 219 EURO la 109 euro/ pers/ demipensiune.

 

 

 

Detalii suplimentare despre această oferă, de 50% reducere, găsiți AICI.

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia - Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Comentarii Facebook