Un concurent de la Masterchef a făcut juriul să plângă: ”Este singurul concurent din istorie care a făcut juriul să plângă” VIDEO



Jurații de la Masterchef România au avut parte de surpriza vieții când la preselecții s-a prezentat argeșeanul Dorin Stan.

Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, erau pregătiți să îl dea afară pe concurent când acesta a venit și le-a prezentat farfuria, însă după ce au gustat din prăjitura cu bulion a lui Dorin Stan, aceștia și-au înghițit cuvintele și și-au cerut scuze față de concurent.

Ce aveți dumneavoastră acolo în farfurie este cel mai inedit și cel mai bun desert mâncat vreodată. Nu am crezut vreodată că există așa ceva”, i-a spus chef Sorin Bontea.

V-am subestimat atât de tare încât acum îmi pare rău. Ne-ați oferit o adevărată lecție de viață. Să nu mai judec după aparențe și după primele cuvine. Mi-ați zis prăjitură cu bulion și mă gândeam care o să vă dea primul cu farfuria în cap. Acum, vreau să vă spun că sunt cel mai fericit că fac parte din acest juriu și pot gusta din minunății de genul ăsta”, i-a spus și chef Florin Dumitrescu.

Dorin Stan a obținut trei de ”DA” din partea juraților, care l-au lăudat în fața tuturor participanților de la preselecții.

Este singurul concurent din istoria Masterchef România care a reușit să facă jurații să plângă. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi în ochi”, a mai spus chef Dumitrescu.


Comentarii Facebook