A doua ediție a Festivalului Poveștilor din Transilvania vine la Cluj. Vezi când va avea loc



Festivalul Poveștilor din Transilvania a ajuns la cea de-a doua ediție sa, iar în acest an se va desfășura în perioada 22-23 martie și celebrează Ziua Mondială a Poveştilor 2014.

Festivalul se adresează copiilor (cu vârste între 5 şi 16 ani), familiilor şi tuturor iubitorilor de poveşti. Festivalul Poveştilor din Transilvania a fost iniţiat la Cluj în 2013 de către o bună cunoscătoare a acţiunilor dedicate Zilei Internaţionale a Poveştilor - dra Camilla Rooney (Marea Britanie), iar evenimentul s-a bucurat de un real succes.

Poveştile vor fi aduse în faţa publicului sub forme diferite, precum povestiri, teatru, ateliere de lucru, desen, muzică, proiecţii video, expoziţii de fotografie. În cadrul evenimentului, un loc special îl va ocupa concursul cu premii „Tânărul Povestitor al Anului” ce se adresează copiilor între 8 – 14 ani.

Evenimentul va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10 și 18, în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei, de pe strada Memorandumului nr. 21.

Comentarii Facebook