Joi 9 Iulie

Un bărbat vrea să își dea în judecată soția, după ce aceasta a dezvăluit pe internet cel mai mare secret al său


Un bărbat din Noua Zeelandă amenință că își va da în judecată proaspăta soție, după ce femeia a dezvăluit pe internet faptul că acesta și-a ascuns ”micropenisul” până în noaptea nunţii.

Femeia, de 27 de ani, susţine că soţul a ţinut secretul până când au ajuns în luna de miere motivând că nu era de acord cu sexul înainte de căsătorie. Surpriza a fost imensă atunci când a venit vremea să treacă la următorul nivel de intimitate. A avut parte de cel mai mare şoc din viaţa ei, când a descoperit ce secret ascundea acesta, transmite NZ Herald, citat de Mediafax.

"Sunt o nemernică pentru că m-am supărat că am aşteptat noaptea nunţii ca să aflu că el nu este chiar aşa de modă veche precum cum pretindea? Mă simt minţită. Este ca un adevăr spus pe jumătate. S-a ascus de mine intenţionat", a scris femeia pe internet.

După ce şi-a dezvăluit decepţia online, ea a vorbit în cele din urmă cu soţul său despre motivele care l-au făcut să păstreze secretul până în noaptea nunţii: "A spus că era sigur că l-aş fi părăsit dacă ştiam despre dimensiune înaintea nunţii. El spune că a vrut să îmi spună, dar se temea că l-aş fi refuzat din start din cauza micropenisului său, iar dacă familiile noastre vor afla adevărul şi vor vorbi despre el, va fi zdrobit".

Cu toate că povestea în care se declară trădată de omul pe care îl iubeşte pentru că a minţit-o în privinţa experienţei sale sexuale a fost relatată sub anonimat, bărbatul s-a recunoscut în descriere.

Păţania femeii a devenit virală, iar un prieten de-al bărbatului, care ştia de secretul lui, i-a trimis link-ul. Când a văzut cu ochii săi postarea acesta a ameninţat că va divorţa şi chiar intenţionează să o dea în judecată pentru că a dezvăluit cel mai mare secret al lui în văzul tuturor. 


Comentarii Facebook