Un bărbat a murit la concertul artistului The Weeknd, după ce a căzut de la 12 metri înălţime


Concertul The Weeknd organizat în Philadelphia, pe 14 iulie, s-a încheiat cu o dramă. Un bărbat a murit după ce a căzut de la 12 metri înălţime pe Lincoln Financial Field, stadionul care a găzduit show-ul.

Conform revistei americane Variety, care citează Philadelphia Inquirer, un bărbat a murit după ce a căzut de la 12 metri înălţime, la concertul The Weeknd de săptămâna trecută. Victima în vârstă de 32 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, stătea pe o şină de scară rulantă când s-a petrecut tragedia.

the weekend 1.PNG

Bărbatul a murit tragic la finalul unui concert The Weeknd din SUA

Bărbatul, cu un traumatism cranian sever, a fost transportat rapid la spitalul Universităţii Thomas Jefferson, unde a murit la puţin timp după miezul nopţii. Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 22:50, relatează news.ro. Autorităţile înclină spre un accident, deşi o anchetă este în desfăşurare, potrivit unui post local al CBS. Un reprezentant al stadionului a declarat că prăbuşirea a avut loc după încheierea concertului, când spectatorii au început să părăsească arena.

Aceasta a fost primul concert din noul turneu „After Hours til Dawn” al lui The Weeknd, după anularea concertului programat la Toronto pe 8 iulie. Cântăreţul canadian îşi promovează ultimele două albume, „After Hours” (2020) şi „Dawn FM” (2022). Datele de concert planificate între lansările acestor două discuri fuseseră amânate din cauza pandemiei.


Comentarii Facebook