Miercuri 24 Aprilie

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni. „Are momente de senilitate, comunică greu cu familia”


Alexandru Arșinel (83 de ani) a dispărut total din viața publică, de o bună perioadă. Actorul ar fi internat într-un cămin privat, starea lui de sănătate fiind foarte precară. Acesta a slăbit enorm și ar avea inclusiv probleme de comunicare cu familia și cei care îl îngrijesc. 

În ultimele luni probleme de sănătate s-au agravat, în februarie fiind luat de acasă cu ambulanța, după ce a acuzat stări de rău. De atunci, au fost publicate puține informații despre starea de sănătate a actorului, familia fiind foarte discretă.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni

Potrivit cancan.ro, artistul ar fi dispărut de la apartamentul pe care îl are chiar peste drum de Palatul Cotroceni și, în prezent, s-ar afla sub o supraveghere strictă.

Conform unor surse autorizate, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea!

A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro.

Decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”

Alexandru Arșinel a apărut ultima oară în public în urmă cu mai bine de o lună, când a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție pe care o poate oferi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Reamintim că, anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile

Cu ceva timp în urmă, o altă informație tulburătoare cu privire la starea de sănătate a marelui actor a apărut în presă. Maestrul ar fi în scaun cu rotile, iar alături de el ar fi fost la acel moment fii săi, Cristian și Bogdan.

Alexandru Arșinel are probleme mari de mobilitate și cu greu mai poate sta în picioare, conform apropiaților. Se pare că nu ar mai avea deloc putere și se teme că ar putea cădea din picioare.


Comentarii Facebook