Duminica 28 Aprilie

Trei ZODII CHINEZEȘTI norocoase în dragoste. Universul a aranjat totul pentru a fi fericite


Iubirea este pe drum pentru trei zodii chinezești în săptămâna 12 – 18 iunie 2023. Pentru a putea atinge fericirea trebuie și atenție la detalii. Trebuie să fim sinceri, dar și direcți și, dacă persoana ideală ne iese în cale, să acționăm. 

Șobolan

(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Șobolan, dacă ești singur, această săptămână va fi cu adevărat grozavă pentru viața ta amoroasă. Mulți mai mulți oameni își vor arăta interes pentru tine în acest moment, sau persoana cu care te întâlnești întâmplător va începe să dezvăluie un interes mai mare. Nu te grăbi, totuși. Cu cât mergi mai încet, cu atât experiența ta va fi mai bună în acest moment. Unii dintre voi interacționați literalmente cu un suflet pereche și pot simți o legătură puternică cu acest străin care nu se simte ca un străin. Ce zici de asta?

Dacă ești într-o relație, încearcă să nu agravezi conflictele pe care le poți avea cu celălalt. Dacă cealaltă persoană nu este dispusă să lase jos sabia metaforică și să vină la masa de discuții pentru a trage lucrurile, poate că nu este persoana potrivită cu care să fii pe termen lung. Îți poți imagina viața derulându-se cu această persoană până la bătrânețe cu nepoți și tot? Conflictele pot dezvălui puterea unei relații. E timpul să-l testezi pe al tău.

Șarpe

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Șarpe, dacă ești singur, nu vei găsi persoana potrivită în această săptămână, chiar dacă interacționezi cu cineva. Știi ce vrei. Ei nu. Nu ignora steagurile roșii. Nu da cuiva calități pe care nu le posedă. Nu e nicio grabă. Trebuie să crezi în tine și să-ți păstrezi valorile și stima de sine. Când apare persoana potrivită, totul se va fixa fără efort. Sau, mai degrabă, efortul nu se va simți deloc ca un efort.

Dacă esti într-o relație, sfârșitul săptămânii este un moment grozav pentru tine și pentru persoana iubită să plecati pe o insulă tropicală sau undeva pentru o mică vacanță. Energia acestei săptămâni este foarte bună pentru a aduce ceva nou pe lume. Poate fi vorba chiar despre un copil dacă tu și partenerul tău ați încercat din greu să-l concepeti. Întâlnirile spontane și alte lucruri pline de spirit vă vor ajuta să vă duceți relația la următorul nivel.

Iepure

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Iepure, dacă ești singur, ești conectat energetic cu sufletul tău pereche în acest moment. Este posibil să nu locuiți în același oraș și nici măcar să nu vă cunoașteți! Ai încredere în univers. Sforile destinului vă atrag pe amândoi unul spre celălalt. E doar o chestiune de timp. Între timp, concentrează-te pe a face ceea ce este mai bine pentru tine și continuă să trăiești cea mai bună viață. Strălucirea ta interioară îi va atrage către tine. Nu ți-ar plăcea să fii privit cu admirație atunci când se încrucișează cu tine?

Dacă esti într-o relație, mai ales căsătorit cu copii, săptămâna va fi foarte bună pentru voi toți. S-ar putea chiar să decizi să mergi într-un parc de distracții sau să faci o activitate care implică întreaga familie. De asemenea, dacă copiii tăi au un recital de dans sau un eveniment sportiv, ți se va întâmpla ceva grozav în acea perioadă. Efortul suplimentar va merge mult. Dacă nu ești căsătorit, dar ai o persoană semnificativă, spune-i de ce îi iubești atât de mult în această săptămână. Reconectarea unul cu celălalt ocazional este o modalitate excelentă de a menține scânteia și energia care curge între voi.

foto: Depositphotos.com / Sursa: sfatulparintilor.ro

Comentarii Facebook