Dorian Popa a mai făcut o afacere de succes. Cât câștigă pe lună idolul adolescenților


Dorian Popa s-a lansat serios în afaceri și construiește casă după casă.  Vloggerul a ajuns să fie un mic dezvoltator imobiliar.

Ca idee, în două săptămâni am patru case în picioare, gata, la roșu. Cărămidă, acoperiș, gata! Și le-am vândut pe celelalte, pe toate!”, a dezvăluit, entuziasmat, Dorian Popa, potrivit presei de cancan.

Casele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle a la dezvoltatorii clasici. Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate.

Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care, colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo, am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a declarat Popa, pentru SpyNews.

Dorian Popa câștigă foarte mulți bani

În 2022, Dorian Popa a ridicat un mic cartier de case în Domnești. Din banii obținuți pentru prima casă și-a făcut un cadou: și-a cumpărat un colier în valoare de 65.000 de euro. De asemenea, și-a cumpărat și un bolid de lux, un Lamborghini, venit din Italia.

Vedeta vrea să se apuce de construit și alături de prezentatorul tv Dan Negru, pe un teren pe care ultimul îl are în Corbeanca.

În privința veniturilor, Dorin Popa a spus că face zeci de mii de euro pe lună din vlogging. ”Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună - între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

Comentarii Facebook