Top 7 barbati stilati din Romania FOTO

 

De multe ori se spune ca haina il face pe om, insa aceasta zicala se aplica in momentul in care hainele sunt imbracate cu gust si stil.

In topul celor 7 se afla Smilei, care spune ca atunci cand isi alege o tinuta este ajutat in mare parte de catre iubta lui, Laura Cosoi. "Uneori intru in panica pentru ca nu gasesc cu ce sa ma imbrac, iar atunci este disperare mare in casa. Eu ma imbrac dupa cum imi place si nu dupa cum dicteaza trendurile", spune artistul, spune Smiley, citat de eva.ro

Un alt ocupant al topului este Alexandru Ciucu, sotul Alinei Sorescu. El este designerul oficial al Casei Regale din Romania si imbraca mai multi barbati celebri de la noi din tara. Costumele pe care acesta le coase sunt preferatele vedetelor masculine pentru evenimente mondene.

Si Dragos Bucurenci stie sa combine elegantul si comodul, si asa a reusit sa faca parte fin top 7 al celor mai bine imbracati barbati din Romania. Cand vine vorba de evenimente speciale, Dragos stie sa poarte un costum, papion sau chiar un smoking, iar un lucru care este de admirat la el este faptul ca nu se fereste sa poarte haine sau incaltari colorate.

Printre cei 7 se mai numara si Ovidiu Buta, un lider de opinie in lumea modei, Calin Popescu Tariceanu, Victor Slav, Radu Valcan.

Comentarii Facebook