Andreea Esca: "Cea mai admirata rochie a mea a costat 200 de lei"

 

Vedeta de televiziune, Andreea Esca, spune pentru a arata bine si a fi imbracata in tin cu moda nu este obligatoriu ca hainele sa fie unele scumpe, amintindu-se ca cea mai admirata tinuta a sa a fost si cea mai ieftina, costand 200 de lei.

"Nu trebuie sa te imbraci in ceva scump. Trebuie sa te imbraci in ceva ce te face sa te simti bine si cred ca in acest moment chiar exista peste tot in lume branduri accesibile tuturor, care sa creeze modele foarte frumoase, inspirate din colectiile haute-couture sau din colectiile marilor creatori, asa ca nu mai este o problema sa fii imbracat frumos la preturi mici", a povestit vedeta pentru emisiunea "Draga mea prietena", de la Kanal D, citata de Libertatea.

Vedeta crede ca pentru fiecare buget exista haine frumoase si chiar a povestit ce succes ca a avut intr-o rochie cumparata cu un buget redus.

"Eu cred ca in magazine se gasesc rochii la un pret corect, foarte frumoase si extrem de bune de purtat in foarte multe ocazii. Pentru fiecare salariu in parte exista o rochie. Mi-aduc aminte ca acum un an sau doi am mers la o nunta cu o rochie pe care am dat 200 de lei si care a fost cea mai admirata rochie pe care am purtat-o vreodata si toata lumea ma intreba de unde e si de unde am luat-o", a mai spus Andreea Esca.

 



Comentarii Facebook