Tiroliana din Parcul Clujenilor a fost, în sfârșit, pusă în funcțiune la doi ani de la deschiderea parcului-VIDEO


Tiroliana din Parcul Clujenilor a fost, în sfârșit, pusă în funcțiune, la doi ani de la momentul când a fost inagurat parcul. Știri de Cluj vă prezenta în urmă cu o lună imaginile de-a dreptul dezolante cu parcul gol, investiția de peste 4.5 milioane de euro părând să fie inutilă.

La câțiva ani de la inaugurare, Pădurea Clujenilor, un parc cu o investiție de peste 4.5 milioane de euro, este gol- VIDEO - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

La o lună după apariția imaginilor dezolante, tiroliana a fost pusă, într-un final, în funcțiune.

Prețul unui bilet este de 40 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii, studenți și pensionari. Există, însă și o limită de greutate de 110 kg, așa că dacă știți că nu vă încadrați, este mai bine să nu vă aventurați. 

”Vă invităm să vedeți cu ochii voștri experiența unică pe care o oferim în acest video și să ne fiți alături în această nouă aventură. Vă așteptăm cu drag la tiroliana din Parcul Tineretului Pădurea Clujenilor în capăt la Bulevardul Muncii”, au anunțat cei care operează tiroliană.


Pădurea clujenilor este localizată în zona Bulevardului Muncii, pe o suprafață de 21,3 hectare.

Parcul Pădurea Clujenilor- Parcul Tineretului trebuia de la început să atragă clujenii și cu tiroliana promisă

”Pe lângă acestea, Parcul Tineretului va oferi și posibilități atipice de agrement prin realizarea unei instalații de tip tiroliană pe un traseu de aproximativ 200 metri lungime. Totodată, se va amenaja o grădină urbană pe o suprafață de 4517 mp care să vină în ajutorul școlilor și ONG-urilor care promovează cunoașterea naturii și a mediului înconjurător, fiind un spațiu de exploatare și experimentare”, declara la primarul Emil Boc în anul 2021.
Iată și un VIDEO demonstrativ pentru a vă face o idee despre ce fel de experiență puteți avea dacă testați tiroliana din Pădurea Clujenilor. 



Comentarii Facebook