Clujeanca Carmen Grebenișan, despre cea mai dificilă perioadă din viața sa: „Mama nu era acasă, bunica punea presiune pe noi”


Carmen Grebenișan este una dintre cele mai urmărite influencerițe din mediul online, acolo unde postează zilnic și ține legătura cu urmăritorii săi. Blondina este de mulți ani în mediul online, puțini însă știu că și Carmen a avut perioade foarte dificile în viață. Influencerița regretă cel mai mult că a pierdut legătura specială pe care o avea cu fratele său în urma unor probleme în familie.

Influencerița a vorbit despre momentul în care familia sa s-a confruntat cu o situație financiară dificilă și ce impact a avut acea perioadă asupra fratelui său.

„Cariera părinților mei se ducea destul de în jos și mama a fost nevoită să plece din țară ca să lucreze în afară, ca să ne putem susține. Firma tatălui a dat faliment total. Tata la un moment dat s-a îmbolnăvit, din păcate. De stres. Știu că era o tensiune extraordinar de mare în casă. Deși mama nu era acasă, bunica mea punea presiune pe noi că tata nu o să mai fie printre noi, uite ce stres avem, închide lumina să facem economie.

Fratele meu a început să nu mai fie la fel de extrovert cum era și vioi. L-am simțit. Eu mă simt cumva vinovată că am plecat de acasă la 18 ani pentru facultate, pentru că știu că el s-a închis în el. A plecat și tata de acasă să lucreze în afară, după ce s-a îmbolnăvit și după ce a trecut tot. El s-a închis în el și i s-a schimbat atitudinea.

De fiecare dată când veneam de la facultate de la Cluj către Târgu Mureș, îl vedeam că e mai retras și el nu era așa

De fiecare dată când veneam de la facultate de la Cluj către Târgu Mureș, îl vedeam că e mai retras și el nu era așa. M-am simțit și mă simt în continuare puțin vinovată pentru că nu am fost lângă el în perioada aia de dezvoltare. Am plecat de lângă el de când avea 12 ani. Am simțit că nu l-am protejat destul. El nu are conturi de socializare, a făcut Facultatea de Psihologie.

Dacă e ceva ce face toată ziua, citește, de dimineață până seara. Suntem foarte diferiți. El e foarte împăcat cu felul în care este. Nu simte că este o problemă. Este retras, introvert, încă stă cu ai mei și nu simte nevoia să își facă prieteni, nu simte nevoia să socializeze mai deloc, ceea ce pentru mine este ciudat. Din păcate, am pierdut și legătura pe care o aveam înainte.

Nu s-a mai simțit la fel de deschis să vorbească cu mine”, a povestit Carmen Grebenișan, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. 

Comentarii Facebook