The Expendables, trupa de "Eroi de sacrificiu", cucereste si cinematografele din Cuj! TRAILER - VEZI PROGRAM CINEMA CLUJ

 

The Expendables este fara indoiala filmul care aduna la un loc cele mai multe vedete intr-o productie exploziva, plina de actiune, cu "Eroi de Sacrificiu". Pelicula ruleaza de vineri in cinematografele din Cluj.

 

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews sunt motive suficiente pentru a petrece 103 minute in sala de cinema.

 

Condusi de Stallone, "Eroii de Sacrificiu", se implica intr-o misiune pe care altii o considera sinucigasa. Luptatorii de elita trebuie sa il inlature pe generalul Gaza, dictoratul unei mici insule. 

 

Lucrurile par simple la inceput, dar se complica in momentul in care pe insula dau peste o adevarata armata, bine pregatita. Filmul ofera 103 minute de actiune exploziva, cu replici savuroase, pe masura vedetelor de prima mana care joaca in aceasta pelicula.

 

VEZI PROGRAM CINEMA CLUJ!

Comentarii Facebook