Diana Munteanu, magnet pentru privirile clujenilor, cand iese pe pietonala din centru orasului, la plimbare cu copilul - VIDEO si FOTO

 

Diana Munteanu, frumoasa sotie a lui Claudiu Niculescu, stabilita la Cluj pe durata verii, atrage privirile barbatilor la fiecare "iesire" pe care o face in zona centrala a orasului, in compania baietelului ei.

 

Vedeta TV iese la plimbare insotita, probabil de bona, pe care a adus-o cu ea la Cluj. Diana Munteanu isi parcheaza masina, un Audi Q7, in Piata Unirii, iar de acolo "bate" la pas zona centrala a orasului.

 

Vineri dupa-amiaza, frumoasa blonda i-a innebunit pe clujeni. Un barbat nu s-a sfiit sa o urmareasca cu privirea desi era insotit, iar alti doi tineri, iesiti si ei la plimbare cu copiii, au acostat-o si au insotit-o in drum spre masina.

 

Diana Munteanu a venit la Cluj la inceputul lunii august pentru a fi aproape de sotul ei, Claudiu Niculescu, transferat la U Cluj.

 

"Am plecat la Cluj, unde voi sta toata luna august. Voi fi cu baietelul nostru, David, cu bona, va mai veni si mama la noi, deci nu ma voi plictisi. Clujul este un oras frumos. Mai am si rude aici", a declarat vedeta de la Antena 2.

Comentarii Facebook