Telenovela continuă! Georgiana Lobonț, mesaj pentru Armin Nicoară: ,, Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor


Se pare că scandalul Lobonț-Nicoară nu este deloc pe aproape de final. 

Cântăreața, supărată de declarațiile artistului a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care explică situația, menționând că va rupe orice legătură cu Armin Nicoară.

Totul a pornit zilele trecute, după ce Armin Nicoară, aflat în emisiunea lui Cătalin Măruță, a declarat că nașa lui de botez, Georgiana Lobonț, i-ar fi dat ,,țeapă”, atunci când a venit momentul împărțirii unor bani pentru o piesă.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (...) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (...)

După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (...) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana.

Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana...”, a mărturisit atunci Armin Nicoară.

Cântăreața a răspuns atunci, confuză, și a susținut că i-ar fi cheltuit deja foarte mulți bani, ca nașă. 

„Stați un pic! Nu înțeleg despre ce e vorba! În primul rând, tu mi-ai spus despre nu știu ce bani, după ai spus de spectacol, după ai zis că mă iubești. Deci mă iubești sau nu mă iubești? Nu mai înțeleg!”

Lasă-mă mă, că am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce bani îți mai trebuie mă? Te-am cinstit la Timișoara, te-am cinstit la turci.”, a spus interpreta.

Armin a încercat să aplaneze situația însă se pare că a făcut totul mai rău. Acesta a intrat în direct pentru a încerca să clarifice lucrurile, menționând că afirmațiile Georgianei despre nunta din Turcia sunt false.

,,Eu nu am vrut să provoc niciun scandal și după discuția din emisiune am fost sunat de nașa Georgiana și am discutat, și pentru prima dată m-a ascultat cu adevărat. Niciodată nu m-a luat in serios, eu am crezut că m-a înțeles.(...)

Ea a spus că nu are să-mi datoreze nimic, nu este vorba de bani neapărat, este vorba despre cuvântul ei. La prima piesă pe care i-am făcut-o cadou , i-am spus că nu vreau absolut nimic din piesa aceea.

Acum vă spun de ce am fost dezamăgit, ea a spus că vrea să facă jumate jumate și eu am spus că uite ce suflet mare are nașa mea și am zis că eu îi ofer totul pe tavă.

(...)

Nașa Georgiana a zis că ea m-a cinstit cu bani la nuntă, iar la nunta din Turcia mama a plătit tot, iar eu am zis că nu vreau niciun dar la nunta aia. Mama a zis să fie totul cadou. Nu a fost vorba de nicio plată față de mine, cum a spus ea, că ea mi-a cumpărat flori sau Claudiei.

Vreau să-mi cer scuze față de soția mea, pentru că a fost jignită de nașa Georgiana, nu mă așteptam.(...) A spus față de Claudia că eu iubesc pe altcineva, iar nașa Georgiana poate m-a atacat un pic pe rețelele de socializare și a spus că eu mă folosesc de numele ei, doar că v-am spus, nu m-a ascultat niciodată. (...)

De aceea am ajuns la televizor, pentru că nu m-a luat în serios, am răbufnit undeva. Am ajuns în emisiune și acolo am reușit să spun ”, a spus saxofonistul, potrivit Kfetele.ro.

Se pare că declarațiile artistului au inflamat și mai tare situația, Georgiana Lobonț fiind extrem de rănită de cuvintele finului. 

„Frustrarea şi răutatea au ieşit la suprafață și azi. Telenovela continuă. Din acest moment pentru mine acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea. Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi.

Ești un om fără ruşine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Dacă mă apuc acum să arăt ce ai zis tu de Măruță în Ajunul Crăciunului și în timpul emisiunii cum l-ai periat cred că n-o să-ți placă.

Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine ca cealaltă pentru că ăsta este firescul. Dar la el nu este problema de bani, dar tot de bani vorbeste.

I-am zis aseară când m-a sunat să-și ceară scuze să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit pentru că eu NU SUNT DATOARE NIMĂNUI, mă repet. Azi a intrat în emisiune ca să repete ce a zis ieri. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ şi să se victimizeze dar fără motive, mereu menționând de mine în orice subiect.

Iar în Turcia de nași am fost puși ca ultimii oameni, atunci când urcam pe autocar să mergem la eveniment. Noi am fost chemaţi la nuntă iar toate cheltuielile au fost suportate de noi nu de el sau de altcineva, peste 5000€ dar asta nu mai are importantă (era ca o paranteză la cei care au spus că m-am legat de sume de bani și că nu s-a pus dar).

Nedormită şi venită de pe drumuri, fără copii, am plecat pentru că a făcut scandal că noi nu vom fi prezenți deşi i-am zis că vom merge în România. Piesa de pe canalul lui, „SHOW”, este creată de mine integral așa cum el a creat prima noastră melodie folclorică. Suntem chit în tot ce am făcut!

Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici dar nu mă mai las călcată în picioare și dacă este cazul o să ajung și pe alte căi să mă apăr şi să-mi cruț demnitatea și imaginea ”, a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare, la scurt timp după apariția lui Armin Nicoară în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Comentarii Facebook