„I-am spus că nu sunt de acord cu ce a făcut”. Claudia Puican se implică în scandalul dintre soțul său şi Georgiana Lobonţ


Claudia Puican este afectată de scandalul monstru care a izbucnit între soţul ei, Armin Nicoară, şi nașa lor de cununie, Georgiana Lobonţ. Tinerei nu îi convine situația creată și a mărturisit că i-a transmis soţului ei să pună capăt acestui conflict. 

„Îmi pare foarte rău! Mă doare capul și chiar nu vreau să mai aud de subiectul ăsta. Mă necăjește foarte tare! I-am spus și lui Armin că nu sunt de acord cu ce a făcut. Vreau doar să treacă timpul să se rezolve toate problemele dintre ei”, a declarat Claudia Puican pentru Fanatik.

Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ au ajuns la cuțite în urma apariției saxofonistului  la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a spus câteva lucruri care i-au șifonat imaginea nașei sale. „Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva”, a spus Armin Nicoară.

Georgiana Lobonț nu a ezitat să revină cu replica.

„Frustrarea şi răutatea au ieşit la suprafață și azi. Telenovela continuă. Din acest moment pentru mine acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea. Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi.

Ești un om fără ruşine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Dacă mă apuc acum să arăt ce ai zis tu de Măruță în Ajunul Crăciunului și în timpul emisiunii cum l-ai periat cred că n-o să-ți placă.

Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine ca cealaltă pentru că ăsta este firescul. Dar la el nu este problema de bani, dar tot de bani vorbeste.

I-am zis aseară când m-a sunat să-și ceară scuze să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit pentru că eu NU SUNT DATOARE NIMĂNUI, mă repet. Azi a intrat în emisiune ca să repete ce a zis ieri. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ şi să se victimizeze dar fără motive, mereu menționând de mine în orice subiect.

Iar în Turcia de nași am fost puși ca ultimii oameni, atunci când urcam pe autocar să mergem la eveniment. Noi am fost chemaţi la nuntă iar toate cheltuielile au fost suportate de noi nu de el sau de altcineva, peste 5000€ dar asta nu mai are importantă (era ca o paranteză la cei care au spus că m-am legat de sume de bani și că nu s-a pus dar).

Nedormită şi venită de pe drumuri, fără copii, am plecat pentru că a făcut scandal că noi nu vom fi prezenți deşi i-am zis că vom merge în România. Piesa de pe canalul lui, „SHOW”, este creată de mine integral așa cum el a creat prima noastră melodie folclorică. Suntem chit în tot ce am făcut!

Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici dar nu mă mai las călcată în picioare și dacă este cazul o să ajung și pe alte căi să mă apăr şi să-mi cruț demnitatea și imaginea”, a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare, la scurt timp după apariția lui Armin Nicoară în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Comentarii Facebook