Duminica 28 Aprilie

Bordea este scăpat de sub control după ce l-a părăsit Livia: ”Sunt scăpat de sub control, pur și simplu”


Bordea a spus că face shopping impulsiv, după ce a fost părăsit de Livia pentru amicul lui Spike. 

Crăciunul a fost absolut fantastic, am alergat, am citit, am mâncat quinoa cu avocado și bucăți de pâine. Revelionul, m-am făcut mangă, pur și simplu n-am mai știut de mine, nici acum nu m-am trezit.

Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand.

Balenciaga Triple S, nu m-am uitat. Am făcut chestia aia din reflex, să mă întorc, să întreb «băi, e în regulă?» și n-aveam pe cine să întreb. Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Am luat primul lanț de aur, m-am întors să întreb «crezi că e OK?». Și nimic! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Eu am socotit recent și am avut trei relații, însumând 20 de ani de relație. De la 18 ani, am stat numai într-o relație, sunt prima oară singur”, mai spus Bordea, conform cancan.ro. 

Comentarii Facebook