Tatiana Iekel, prima sotie a lui Florin Piersic: "Poate singura greseala pe care a facut-o a fost sa se casatoreasca" - VIDEO


Tatiana Iekel, prima sotie a lui Florin Piersic, a vorbit despre relatia ei cu marele actor, despre iubirile acestuia, si a spus ca singura greseala pe care acesta a facut-o a fost sa se casatoreasca.

"Este un om absolut unic si eu nu pot decat sa il accept si sa admit ca este al tuturor si ca poate singura greseala pe care a facut-o a fost sa se casatoreasca. De fapt el este un om care ar fi trebuit sa fie liber toata viata", a povestit Tatiana Iekel, intr-un interviu difuzat la emisiunea "Acces Direct".

Actrita a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic, care "era frumos ca un zeu" si a vrajit-o cu declaratii de dragoste.

"Am jucat in 'Zboara Cocorii' si de fapt asta a fost momentul in care Florin, care tocmai termina institutul pe vremea aceea, vezi draga Doamne a facut o crampa pentru mine. A inceput sa imi dea telefoane si sa ma caute si toti imi spuneau ca Florin Piersic te iubeste, e indragostit de tine. Era frumos ca un zeu si era normal sa ma impresioneze cu declaratiile lui", a relatat Tatiana Iekel.

Ea a vorbit si despre problemele din casatorie si multe "iubiri" ale lui Florin Piersic.

"Era un crai vesnic curtat, dar din fericire nu mi-a fost teama, pentru ca eu nu am fost niciodata geloasa. El era gelos, facea uneori scene de geolozie. El se indragostea de toate partenerele cu care juca si pe scena si in filme si, la un moment dat, s-a indragostit foarte tare de una din partenerele lui si cand am vazut ca lucrul asta e atat de important pentru el i-am spus ca e mai bine sa ne despartim. Pana la urma a trebuit sa accepte treaba asta", a mai spus actrita.

Tatiana Iekel a marturisit ca, in ciuda problemelor, acum are o relatia de invidiat cu Florin Piersic.

Comentarii Facebook