Tarzan, soferul roman care a socat Europa, are un "frate" in SUA - FOTO

Tarzan, soferul care a socat Europa si lumea intreaga dupa ce a dansat la volanul TIR -ului, are un "frate" in Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, un sofer a fost surprins de camerele de luat vederi de pe autostrada in Arizona, in timp ce conducea in picioare, cu capul scos prin parasolar.

"Colegul" lui Tarzan, in varsta de 25 de ani, a protestat prin gestul sau fata de noile camere de supraveghere a traficului instalate in statul Arizona. Richard Flores a incercat sa demonstreze ca acestea sunt inutile, si-a acoperit placutele de inmatriculare, a iesit in trafic, in timp ce conducea ridicat in picioare.

Barbatul in varsta de 25 de ani a fost fotografiat in repetate randuri de camere de supraveghere a traficului. Prima data a fost surprins in timp ce rula cu 145 km/h, intr-o zona in care se putea circula doar cu 100 km/h. Urmatoarea camera din trafic l-a surprins in timp ce accelera, dar fotografia nu a fost clara. Ultima imagine surprinsa i-a venit de hac soferului revoltat. Chiar daca avea numerele acoperite, politistii americani l-au identificat pe baza fotografiei. Flores a fost amendat cu 2000 de dolari si risca chiar inchisoare, pentru punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic.

Flores nu este singurul care a protestat fata de introducerea camerelor in statul Arizona, prima zona din SUA unde au fost introduse radare dotate cu camere de luat vederi. Altii le-au acoperit cu cutii de carton sau le-au opturat letilele cu banda de diverse culori.

Si noi avem un sofer care a socat prin inconstienta lui. Tarzan a condus un TIR pe o autostrada din Belgia, in timp ce dansa pe manele si "manuia" volanul cu picioarele. Sibianul a vrut sa arata ca nu da doi bani pe lege, dar s-a ales cu interdictia de a mai pune "roata" in Belgia.

Comentarii Facebook