Isus i s-a aratat unei clujence intr-o ... prajitura - FOTO EXCLUSIV

Isus Hristos i s-a aratat unei clujence intr-o prajitura pregatita de Craciun. Femeia, in varsta de 32 de ani, a ramas socata cand a vazut chipul Mantuitorului intr-un chec pregatit pentru cei trei copii ai sai.

Krisztina Vincze-Minya este dotorand la Universitatea "Johannes Kepler" din Linz, unde studiaza tehnologia polimerilor. Impreuna cu sotul ei si cu cei trei copii: Evelyn, de 2 ani si jumatate, Ema, de un an si trei luni, si baiatelul Erik, de cinci ani, Krisztina s-a intors la Cluj-Napoca sa petreaca sarbatorile de iarna.

"Intre Craciun si Revelion am pregatit o prajutura pentru copiii mei. Un chec ca oricare altul pe care l-am facut de atatea ori. Dupa ce am scos prajitura din cuptor si am taiat-o am fost socata sa vad ca se distinge un chip de om in mijloc. Nu mi-a venit nici mie sa cred si m-am uitat mai aproape. Este un chip care seamana cu cel al lui Isus Hristos", a povestit Krisztina, pentru Stiri de Cluj.ro.

Tanara a luat un aparat de fotografiat si a imortalizat momentul. "Toata lumea a fost socata, am aratat prajitura si altora si m-am decis, abia acum, cand am revenit in Austria, sa fac public evenimentul", a mai povestit Krisztina Vincze-Minya, care a trimis fotografiile pe adresa de e-mail a redactiei Stiri de Cluj.ro.

Krisztina spune ca s-a consultat si cu alti colegi din Austria si prieteni din Romania si toti au ajuns la concluzia ca trasaturile chipului din prajitura de Craciun se aseamana cu cele ale lui Isus. Ea considera ca este vorba despre un miracol si ca toata lumea trebuie sa stie ce i s-a intamplat.

Comentarii Facebook