Tânără, nevoită să-și schimbe pașaportul în urma „ajustărilor” estetice. Credea că arată la fel: „Am fost interogată de 6 bărbați, eu cred că arăt la fel”


Joanne Prophet, o esteticiană în vârstă de 28 de ani din Anglia a fost nevoită să-și schimbe pașaportul după ce a suferit o serie de operații estetice, iar înfățișarea sa a suferit modificări. Tânăra credea că arată la fel, înainte să fie contrazisă la plecarea din țară.

În ultimii zece ani, Joanne a suferit mai multe operații de chirurgie plastică, inclusiv modificări ale feței, părului și sânilor. Pentru că nu mai arăta ca în acte, tânăra s-a confruntat cu mai multe interogări atunci când pleca din țară.  

Femeia a povestit experiențele ei prin intermediul unei postări pe TikTok, în care a comparat fotografiile vechi din pașaport cu cele mai recente. În videoclip, ea a subliniat că "nu e de mirare că tot sunt oprită când trec prin controlul pașapoartelor". 

Transformarea uimitoare a fetei include operații la nas, implanturi mamare, îmbunătățiri dentare și numeroase proceduri cosmetice. Pentru a-și completa noul look, tânăra a adăugat extensii pentru păr și gene false. 

„Am fost băgată într-o cameră timp de aproximativ o oră și am fost interogată de aproximativ șase bărbați. Așa că, evident, asta a fost o preocupare masivă. Apoi, când am zburat înapoi la Manchester, au trebuit să se uite în continuare la poză și mi-au spus că trebuie să rectific acest lucru", spune tânăra, conform Știri Diaspora

Comentarii Facebook