Mircea Bravo a făcut bani frumoși la nunta lui, s-a ales cu o sumă impunătoare: „Am avut și bartere/Eu sunt și un om zgârcit”


Mircea Bravo a relatat în cadrul unui interviu câți bani a câștigat la nunta lui. Comediantul clujean spune că a făcut bani buni, dar asta și pentru că a avut și bartere. Ba chiar mai mult, cunoscutul vlogger se consideră un om zgârcit, așadar nu a cheltuit bani pe lucruri care i s-au părut inutile. 

Pentru că este o persoană chibzuită, dar și zgârcită pe alocuri, după cum a mai declarat, la propria nuntă Mircea Bravo nu a plătit un cameraman, acesta dorindu-și amintiri doar prin poze: „Eu mi-am zis că nu vreau să dau atâția bani pentru filmările de la nunta mea. Eu sunt și un om zgârcit. Mi-am zis în sinea mea, 'de ce să dau 2000 de euro' pentru a-mi filma propria nuntă? Și am zis că e mai bine pentru noi să rămână amintirile ca în trecut, fără imagini video”.

Mircea a făcut 45.000 de euro la propria nuntă

La propria nuntă, Mircea a făcut bani buni. Pe lângă barterele pe care le-a făcut, Mircea a făcut 45.000 de euro.

„Am avut încasări de vreo 45 000 de euro la nunta mea. Am avut și bartere, ceea ce înseamnă că am economisit niște bani', a declarat cunoscutul vlogger, care a devenit și producător de filme, pentru viva.ro.

Comentarii Facebook