Super concert ”100 pentru România”, la BT Arena Cluj. Momente UNICE cu Bittman, Goia, Minculescu - VIDEO

 

Concertul ”100 pentru România” pus la cale de Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, a reușit o performanță incredibilă. A adus pe scenă marile nume ale rock -ului românesc din ultimii 40 de ani.

 

Momentele au fost cu adevărat speciale, iar cei 5.000 de spectatori au fost delectați numai cu hiturile celor 10 artiști care au urcat pe scenă, acompaniați de geniala orchestra Bigg Dimm a'Band a Academiei de Muzica ”Gheorghe Dima” din Cluj. Concertul a fost organizat cu ocazia centenarului Marii Uniri, fiind un tribut unic adus muzicii și culturii românești.

 

Pe scena de la BT Arena au urcat artiști unul și unul: Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Călin Goia, Adrian Despot și Flavius Buzilă. 

 

Cei 5.000 de spectatori nu au stat în tribune la concert, ci au coborât în fața scenei, iar atmosfera a fost genială. Dan Bittman a cântat două dintre hiturile ”Holograf”, Cristi Minculescu a cântat ”Floare de iris”, iar Călin Goia ”20 de ani”. Cred că e clar pentru toată lumea că publicul a cântat alături de artiști, fiind numai hit -uri după hit -uri în cele 100 de minute ale concertului.

 

Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales <<cuget și simțiri>>, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <<100 pentru România >>. 

 

Pentru ca muzică deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine​”, a spus Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”. 

 

Vedeți mai jos momentele celor 3 artiști:






 

Artiștii au spus la finalul evenimentului că publicul a fost genial și au apreciat Sala de spectacol BT Arena, un exemplu de urmat și pentru alte municipalități. 

 

Proiectul ”100 pentru România” este o premieră muzicală pentru România și este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale iar evenimentul de la Cluj-Napoca a fost organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, având partener principal CEC Bank.  

 

De asemenea, proiectul cuprinde evenimente “100 pentru România” desfășurate și în alte orașe, precum Sibiu (12 septembrie 18), București (24 octombrie 18) și Suceava (4 decembrie 18).

 

Comentarii Facebook