Succes în dragoste, carieră și la bani, zodia care va da marea lovitură financiară în august. E luna marilor proiecte


Astrologii au lăsat în urmă vechile previziuni și au deschis cartea astrală a ultimei luni de vară. August vine cu noutăți pentru unii nativi ai zodiacului, norocul le va surâde acestor nativi. Astrologii au adus în prim-plan zodia care va da marea lovitură din punct de vedere financiar. 

La mijlocul lunii august, planeta inelară, Saturn va atinge opoziția cu Soarele urmând să apară pe cer imediat după Apus, pe orizontul estic. Soarele și Saturn au fost întotdeauna considerați antagoniști în astrologie încă din cele mai vechi timpuri, precum lumina și întunericul. În astrologia clasică, Saturn și tranzitele sale simbolizează o mare nenorocire. În timpul nostru, Saturn înseamnă obstacole și întârzieri, inhibiție și amorțeală, rigiditate. Așadar, deși mijlocul lui August va reprezenta pentru anumiți nativi un moment de cotitură, tranzitele negative nu sunt un precedent pentru limitare. Ba chiar din contra, vălul sentimentelor false va pica de pe spiritele libere ale unor zodii, aducându-le prosperitate. 

Zodia care va da marea lovitură financiară în august

Marea lovitură financiară va fi dată de zodia Capricorn. Obișnuiți să fie în funcții de conducere, Capricornii nu se vor opri până când nu vor ajunge în vârful piramidei, iar acest lucru trebuie să fie însoțit de beneficii salariale pe măsură. Luna august este cea în care creșterea poate fi una foarte mare. Astrologii spun că ai continuat mereu să lupți pentru obiectivele tale. Începe acum o nouă etapă în care dorințele tale se pot îndeplini. Astrele te protejează.

Tranzitele favorabile asigură consolidarea în pozițiile atinse, creșterea averii, economii materiale, moșteniri, achiziții pe termen lung, favorabilitate în materie materială (proprietate), restabilire sau stabilire de legături puternice care durează îndelung. Există o perioadă de compensare pentru perseverență și rezistență, conștientizare de sine, maturitate, trecerea la un nou nivel.

Leu

Începi o nouă etapă în domeniul muncii și te așteaptă vești foarte bune. Te simți foarte inspirat și ai din plin creativitate. Intrarea lui Saturn în semnul Soarelui, chiar și în absența unei sfere, este plină de conștientizare, presupune distrugerea unui cerc stabilit. Încerci să duci la bun sfârșit un proiect care te entuziasmează foarte mult și vei reuși. Ai o calificare înaltă și îți îndeplinești toate cerințele. E o idee bună să asculți și de alți experți. Nativii din zodia Leu au acel patos de care are nevoie orice om de succes. Aceștia sunt un lider înnăscut. Dar, problema este că banii nu sunt un motivator suficient pentru această zodie. Îi place atenția extrem de mult și ar face orice pentru a câștiga admirație, nu bani neapărat.

Tranzitele negative ale lui Saturn sunt transferate până la 30 de ani, deoarece o persoană nu are încă un nucleu interior, un sistem. Și abia undeva în perioada de 29,5 ani apare una dintre cele mai importante crize psihologice. Sistemul de valori ale vieții se schimbă, se dezvoltă noi abordări ale vieții, noi obiective. După 40 de ani, o persoană percepe pe deplin toate influențele spirituale ale lui Saturn. Și este nevoie de timp pentru ca aceste obiective să se formeze într-un fel de sistem.

În cazul ambelor zodii vara va aduce bunăstare spirituală, de aici și mulțumirea în relațiile amoroase. Saturn în Opoziție cu Soarele vă va deschide ochii, veți reuși să renașteți prin prisma emoțiilor negative trăite. 

Comentarii Facebook