Miercuri 5 Octombrie

Dani Mocanu, din nou în vizorul autorităților: Manelistul a scos cuțitul la un tânăr, după o dispută într-un club din Târgu Mureș


Cântărețul de manele, Dani Mocanu, are din nou probleme cu legea. Polițiștii au făcut în această dimineață percheziții la casa din Argeș a cântărețului. Oamenii legii ar fi căutat probe într-un dosar de amenințare deschis după ce cântărețul a amenințat un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș. După ce imaginile cu incidentul au apărut în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat. 

Polițiștii din Mureș au descins, joi dimineață, la casa din Argeş a lui Dani Mocanu, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. 

Dani Mocanu ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe data de 15 iunie, spun surse din anchetă. Dani Mocanu ar fi fost invitat să cânte la o petrecere din Târgu Mureș, la finalul căreia ar fi mers cu mai multe persoane la un club din localitate, acolo unde ar fi început un scandal. În urma acestui scandal, spun anchetatorii, manelistul ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit, notează observatornews.ro

Întreaga scenă a fost filmată, iar apoi publicată pe TikTok. Polițiștii au văzut și ei imaginile, iar în urmă cu aproximativ trei săptămâni s-au autosesizat și, în această dimineață, au început perchezițiile. 

Acum, cântărețul de manele este cercetat într-un dosar penal, pentru infracțiunile de amenințare, port fără drept de obiecte periculoase, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar, odată de perchezițiile se vor termina, el va fi dus în fața anchetatorilor pentru audieri.


Comentarii Facebook