Spectacolul-fenomen ”Dacă noi ne iubim” vine în Cluj-Napoca - FOTO

Primul musical adolescentin din România vine în inima Transilvaniei, la mai puțin de o lună după ce s-a jucat pe scena Teatrului Național București. Adolescenții, și nu numai, pot vedea spectacolul „Dacă noi ne iubim” duminică, 31 martie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților.

Realizat pe muzica trupei Holograf, spectacolul ”Dacă noi ne iubim” este considerat un fenomen pentru peisajul cultural din România și l-a făcut să plângă de emoție pe Dan Bittman la prima reprezentație. Scenariul este scris de doi adolescenți, Anastasia Jinga și Rareș Fota, regia îi aparține Julietei Georoiu, actriță și profesor de actorie la Școala Victory of Art, iar pe scenă joacă, plini de entuziasm, peste 40 de artiști tineri și foarte tineri.

Spectacolul ”Dacă noi ne iubim” impresionează prin temele abordate și prin felul în care sunt puse în scenă trăirile și frământările adolescenților. Prietenia, iubirea, relația cu părinții, visurile, cariera, banii sunt subiecte care îi preocupă și care fac parte din drumul lor inițiatic în călătoria către maturitate. Spectacolul emoționează până la lacrimi orice generație, de la adolescenți și până la părinți, datorită felului unic în care actorii le oferă spectatorilor o experiență intensă, amplificată și de piesele formației Holograf. 

După spectacolul atât de emoționant de la Teatrul Național București, hotărârea de a pleca într-un turneu prin țară a venit firesc. „Dacă noi ne iubim” este un spectacol în care treci prin toate culorile emoției, indiferent ce vârstă ai. Energie, bucurie și multă iubire. Așteptăm cu emoție întâlnirea cu adolescenții din toată țara”, a declarat Julieta Geroiu.

În rolul principal este distribuit Tomy Weissbuch, 21 de ani, finalist la ”Vocea României” și student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale”. 

Este un musical bazat pe melodiile uneia din trupele cu care am crescut, Holograf, și sunt mândru că pot interpreta piesele lor pe scene mari din țară. Vă chem la acest spectacol, unde vă așteaptă mu-zică bună, emoții mari, dragoste pentru arta și plăcerea de a juca în fața voastră”, a declarat Tomy Weissbuch. 

Spectacolul „Dacă noi ne iubim” nu e doar dramă, doar o piesă de dragoste, nu e doar comedie, doar muzică, doar dans, doar actorie. Sunt toate astea împreună. Ca adult, te face oarecum nostalgic pentru perioada adolescenței, o perioadă memorabilă a vieții. Pentru adolescenți, e ca un conspect asupra a ceea ce au făcut și vor face. Pe unii poate îi trezește la realitate, alții poate se regăsesc”, spune Maria Anastasia Jinga, elevă în clasa a XII-a, coautoare a scenariului.

Turneul ”Dacă noi ne iubim” a început la Buzău și continuă la Arad – Filarmonica de stat (23 martie), Timișoara – Filarmonica Banatul (24 martie) și Pitești – Teatrul Alexandru Davilla (25 martie). Urmează apoi Cluj-Napoca – Casa de Cultură a Studenților (31 martie), Iași – Casa de Cultură a Studenților (2 aprilie), Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor (3 aprilie), Piatra Neamț – Cinema Mon Amour (6 aprilie), București – Palatul Național al Copiilor (12 aprilie), Deva – Centrul Cultural Drăgan Muntean (13 aprilie), Râmnicu Vâlcea – Teatrul Anton Pann (19 aprilie), Craiova – Teatrul Marin Sorescu (20 aprilie), Satu Mare – Casa de Cultură a Sindicatelor (2 mai), Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor (10 mai). Ultimul spectacol al turneului va avea loc în data de 18 mai la Bruxelles.

Biletele se pot achiziționa de pe eventbook.ro, startickets și de la casele de bilete ale sălilor unde este programat spectacolul..

Spectacol produs de JG Production.

Partener de comunicare PiArt Vision

Musical_Daca noi ne iubim.jpg

Comentarii Facebook