Luni 5 Decembrie

Singura zodie cu noroc uriaș în următorii 10 ani. Încep să culeagă norocul divin din această lună


Zodiile se bucură în această perioadă de grija și protecția planetei Jupiter. Oportunitățile sunt la tot pasul, însă, pentru a nu le rata, nativii trebuie să fie cu ochii-n patru. Diferența o va face modul în care fiecare alege să fructifice ce i se oferă. Pentru unii nativi ai zodiacul luna iulie deschide un nou calendar prolific, acești nativi vor reuși să-și echilibreze statutul financiar, dar și să ajungă la revelații spirituale copleșitoare. Părerile celorlalți nu ar trebui să balanseze prea mult în următoarea perioadă, acești nativi simt fluxul abundenței divine.

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar. Următorii 10 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare. Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Acești nativi vor avea șansa și unica ocazie să își îndeplinească orice vis și se vor bucura din plin de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De ce nu, va veni pe lume încă un membru al familiei!

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 10 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire. Această zodie se străduiește să creeze echilibru în toate domeniile. Sunt perfecționiști și atunci când primesc o sarcină își doresc să o ducă până la capăt cât se poate de bine. De aceea, până în anul 2024 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. Unii nativi vor avea posibilitatea chiar să-și achiziţioneze o locuinţă. Dacă nu sunteți în prezent într-o relație, există șanse foarte mari să vă găsiți partenerul sau partenera de viață. Relația voastră va avansa rapid și în doar câteva luni veți fi pregătiți să faceți pasul cel mare.

Comentarii Facebook