O femeie, surprinsă după ce ouăle de la supermarket au eclozat. S-a ales cu 3 pui de rață


O femeie de 31 de ani, din Marea Britanie, a rămas plăcut surprinsă, după ce ouăle de la supermarket au eclozat. Ea a vrut să își testeze noul incubator pe care îl cumpărase pentru a crește papagali. Însă, nu se aștepta ca ouăle să eclozeze și să aibă 3 pui de rațe în urma acestui experiment.

Deza Empson și-a comandat online un incubator pentru a crește peruși. A vrut să-și testeze noua „jucărie’’ și să vadă dacă poate vedea în interiorul unor ouă, motiv pentru care a cumpărat niște ouă de la supermarket. După 5 zile de incubator, Deza a văzut vene dezvoltându-se în ouă, iar mai apoi a putut vedea formele rățuștelor crescând. Puii de rață au ieșit din coajă câteva săptămâni mai târziu. Femeia le-a dat nume fiecăruia dintre ei, River și Dusk venind pe lume pe data de 11 iunie, iar Daisy o zi mai târziu, scrie Spynews.

rate 2.jpeg

Cei trei micuți iubesc la nebunie apa. Daisy este extrem de atașată de Deza și o urmărește la fiecare pas, se ghmuiește pe umărul ei și plânge când nu este în preajma ei. Femeia vrea să o păstreze pe Daisy, însă River și Dusk vor locui cu vărul ei.

Sunt drăguți. E atât de nebunesc. Mă urmăresc peste tot. „Când i-am văzut pentru prima dată mișcându-se cu greu îmi venea să cred. Am fost de genul: `O, Doamne. O să am niște rațe!` Legătura mea cu Daisy este cu adevărat specială. Plânge după mine tot timpul. Cred că este atât de atașată de mine pentru că a trebuit să o ajut și a eclozat ultima. Nu îmi pot imagina acum că altcineva ar fi putut să o cumpere și să o mănânce’’, a spus Deza.

Comentarii Facebook