Simona Gherghe, dată în judecată pentru 425.000 de euro. Vezi cine o pune la plată pe vedetă


Simona Gherghe nu pare să mai scape de scandaluri. După incidentele din ultima perioadă cu Ioana Tufar și Rona Hartner, moderatoarea emisiunii ”Acces Direct” a fost luată în colimator de o altă ”vedetă” autohtonă, Ana Vaida, supranumită și Sharon Stone de România.

Faptul care a supărat-o pe Vaida a fost că în timp ce pe micul ecran rulau imagini cu ea, Simona gherghe, fără să își dea seama că este în direct, a spus ”cine e, ma, penibila asta?”.

Sharon Stone de Romania a luat foc in momentul in care a auzit! Vedeta i-a trimis Simonei Gherghe o notificare in care i-a cerut sa-si ceara public scuze. Sharon i-a dat si un ragaz - doua saptamani. Cele 14 zile au trecut insa, iar prezentatoarea tv nu i-a adresat scuzele de rigoare, asa ca Ana Vaida a mers mai departe. Ea sustine ca a depus, in urma cu doua zile, o plangere la judecatorie, prin intermediul avocatului ei, scrie Wowbiz.ro.


Simona Gherghe nu m-a contactat in niciun fel, desi in data de 22.01.2013 m-a jignit in direct. In data de 30.01.2013 am notificat-o sa isi repare greseala sau o dau in judecata (a primit notificarea in data de 01.02.2013). In tot acest timp, pe cale amiabila nu a dorit sa isi indrepte prejudiciul pe care mi l-a facut, si astfel, in data de 19.02.2013, am trimis actiunea de chemare in judecata la Judecatoria Ilfov –Buftea, cu confirmare de primire. In cursul zilei de azi o sa fie afisat pe portalul Judecatoriei Buftea – Ilfov. Actiunea este facuta de avocat si are urmatoarele capete de cerere:


• plata sumei de 425 000 EUR (patru sute douazeci si cinci de mii de euro), reprezentand daune morale pentru prejudiciul suferit prin defaimarea subsemnatei printr-un mijloc media public;
• obligarea la o indreptare publica a afirmatiei facute, o reparatie integrala, echitabila si adecvata pentru incalcarea drepturilor nepatrimoniale ce tin de onoare, demnitate, prestigiu si cinste;
• plata cheltuielilor de judecata ocazionate de prezentul proces”, a declarat Ana pentru WowBiz.ro.

Comentarii Facebook