SCANDALUL Acces Direct continuă. Rona Hartner: Publicul a taxat-o pe Simona Gherghe


Într-un interviu acordat recent ziarului Ring, actrița Rona Hartner și-a expus nemulțumirea cu privire la incidentul din această săptămână de la emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe.


Vezi aici:  Scandal nou la Acces Direct. Simona Gherghe a rămas fără invitat în mijlocul emisiunii

 

Actrița spune că fusese invitată în motive cu totul diferite și că nu crede că moderatoarea văzuse montajul care a cauzat scandalul, înainte de începerea emisiunii.

"Nu ştiu exact a cui a fost ideea pentru că sunt chestii care-mi scapă. Nu pot să fac o anchetă să aflu a cui a fost ideea, dar ceea ce pot să zic e că am aflat că ea nu a văzut materialul respectiv. Cred că la cât de bine este plătită, putea să vadă materialul care a fost montat. Eu am venit gratis la emisiune şi am avut timp să-mi repet o melodie de patru minute, pe care nu am mai putut să o cânt, iar ea nu a avut timp să vadă un material de aproximativ trei minute, cu invective. Din acest punct de vedere este vorba de neprofesionalism, nu neapărat vorba de vină sau chestii de-astea. După părerea mea, nu a fost deloc profesionist ce s-a întâmplat. Noi luptăm pentru o imagine frumoasă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, nu avem target scandalul; aici nu este vorba deloc despre scandal" a spus Rona pentru Ring.

Vedeta a comparat acest scandal cu cel în care a fost implicată Ioana Tufaru și a precizat că Simona Gherghe ar trebui să învețe că publicul ”nu caută senzaționalul” și că a ”taxat-o”.

"Acum s-a demonstrat că nu se caută asta (scandalul - n.r.). Eu cred că este singura chestie benefică pe care doamna aia, Gherghe, ar putea să o înveţe: că publicul chiar nu caută senzaţionalul şi că au taxat-o pe ea şi în cazul Ioanei Tufaru, şi în cazul meu. Au taxat-o! Poate-şi schimbă conceptul emisiunii... ar fi simpatic.

Am transmis că după ce-şi va cere scuze public o voi întâlni. Dar nu ştiu dacă o va face. În cazul Ioanei Tufaru a încercat a doua zi să-şi ceară scuze, să remedieze oarecum situaţia... Sper să facă acest lucru şi în cazul meu. O rectificare, atât îmi doresc, să spună că toate afirmaţiile la care a fost expusă Rona Hartner în acea emisiune nu sunt valabile. Au fost dezinformări care nu au nicio legătură cu realitatea, asta ar trebui lumea să înţeleagă. Oricum, cel mai mare prejudiciu îl face emisiunii „Te cunosc de undeva”. Noi lucrăm şi ne batem aici pentru o cu totul altă imagine", a mai precizat vedeta de la ”Te cunosc de undeva”.

 

 

 

Comentarii Facebook