Semne că relația ta nu are niciun viitor


Despartirile sau divorturile nu cad din senin.

De cele mai multe ori, semnele unei relatii nereusite se vad inca de la inceput, de la primele intalniri, cine romantice, semne pe care le poti observa si singura in functie de comportamentul partenerului.

In cele ce urmeaza iti vom oferi o lista cu cele mai importante lucruri pe care nu trebuie sa le treci cu vederea daca vrei sa ai o relatie reusita si indelungata, fara despartiri dramatice sau separari temporare care sa-ti consume energia.

1. Vorbeste vag despre detaliile vietii sale.

Majoritatea oamenilor adora sa vorbeasca despre ei. Daca nu o face, inseamna ca are ceva de ascuns sau pur si simplu incearca sa te evite. Ramai in acest caz in stare de alerta.

2. Nu vrea sa ii intalnesti si cunosti prietenii.

Anturajul sau reprezinta o sursa importanta de informatii pentru tine, cea care vrei sa afli cat mai multe despre El, potentialul viitor partener. Un mare semn de intrebare in ceea ce-l priveste va trebui sa ridici in cazul in care te tine la distanta de prietenii sai. Ce ii e frica sa nu afli de la ei?

3. Isi uraste mama.

Si un ma refer la certuri domestice obisnuite. Toata lumea le are in cadrul unei familii. Ne referim exclusiv la cei care au o relatie extrem de proasta cu parintii, mai ales cu mamele. Acest tip de barbati va avea dificultati mari in a se intelege cu o femeie intr-o relatie serioasa. Sfatul meu? Strange-i mana si mergi mai departe.

4. Este predispus viciilor si dependentelor.

Un individ care are probleme in ceea ce priveste abuzurile va avea probleme in toate aspectele vietii sale…

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook