Se deschid pârtiile de schi de la Șuior. Vezi ce pachete speciale sunt pregătite pentru debutul sezonului



Complexul Șuior anunță startul sezonului de schi 2016-2017, încă de la începutul lunii decembrie, astfel că începând de miercuri, 7 decembrie, pasionații sporturilor de iarnă au liber la distracție pe pârtiile maramureșene.

Partiile sunt un mix de zapada naturala si artificiala, cea mai buna combintie pentru un schi perfect, iar în prezent, stratul de zapadă măsoară între 40 - 50 cm bătătorit. De asemenea, la pârtii se lucreaza zilnic pentru a se asigura condițiile optime.

Pachetele pentru schi au fost gândite pentru a acoperi cat mai mult din nevoile schiorilor, asa ca avem pachete in diverse combinatii: cu masa sau fara masa, skipass de 24 de ore sau de zi, cazare la preturi deosebit de avantajoase, atat de luni până vineri, cât si pentru sâmbata si duminică”, anunță administratorii complexului.

Toate informatiile despre pachete le gasiți AICI.

Programul de functionare al pârtiilor este zilnic intre orele 10:00 – 21:00, cu nocturnă de la ora 17:00, in timp ce restaurantele sunt deschise între orele 07:30-22:45.

Mai mult, puteți urmări în permanență starea pârtiilor, în timp real, urmărind camerele web pe site-ul www.suior.ro, iar pe contul de de Facebook al complexului se postează toate informațiile de ultimă oră.

Comentarii Facebook