S-a deschis ”Fabrica de cadouri” la Iulius Mall Cluj. Peste 5.000 de premii sunt oferite clienților



Iulius Mall Cluj anunță că s-a deschis „Fabrica de cadouri”, iar în luna decembrie clujenii au ocazia de a ajunge acasă la Moș Crăciun, printr-o călătorie virtuală cu adrenalină. În plus, clienții mall-ului au șansa de a câștiga premii de răsfăț pentru ei și pentru cei dragi.

Luna decembrie este cea în care Iulius Mall Cluj se transformă în „Fabrica de cadouri” pentru clienții săi. Spiridușii au pregătit peste 5.000 de premii pe bandă rulantă, pentru toți cei care intră în rolul de Moș Crăciun și caută în magazinele Iulius Mall darurile perfecte pentru cei dragi lor. În fiecare zi, până pe 23 decembrie 2016, primii 250 de clienți care depășesc valoarea de minimum 100 de lei în sesiunile de shopping și vin la centrul de premiere cu bonurile vor primi un talon răzuibil, care ascunde fie un multipack cu sticle Coca Cola în ediție de Crăciun, fie un premiu neașteptat. Dacă te numeri printre norocoșii care primesc surpriza, îți poți alege una dintre cutiile frumos împachetate ale „Fabricii de cadouri” de lângă Centrul Info. Vei găsi un voucher de cumpărături la magazinele Adidas, Swarovski, Melkior, The Body Shop, Kitchen Shop, Ecco, Otter, Benvenuti, Sole, Gett’s Color Bar sau Papionette, un meniu la restaurantele din food court sau un aparat french press pentru prepararea cafelei.

În acest an, Iulius Mall Cluj îți oferă prilejul de a ajunge acasă la Moș Crăciun! Până pe 23 decembrie, dacă participi la campania „Fabrica de cadouri”, primești un bilet pentru o călătorie virtuală în îndepărtata Laponie. Între orele 12.00 – 16.00 și 17.00 – 21.00, în Atriumul Iulius Mall, călătorii pot descoperi căsuța magică, unde, ajutaţi de ochelari 3D pentru realitate virtuală, vor porni cu săniuţa în căutarea simpaticului bătrânel. La finalul călătoriei vor avea șansa de a se întâlni cu însuși Moș Crăciun.

Comentarii Facebook